Algemeen

Snikhete foto 'Men in Black' met nieuw MiB-duo!

Tessa Thompson en Chris Hemsworth in de spin-off.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Actrice Tessa Thompson heeft een nieuwe foto gedeeld uit, of vanaf de set van Men in Black, een spin-off die volgt na de eerdere drie films met Will Smith en Tommy Lee Jones.

Thompson vormt samen met Thor: Ragnarok-collega Chris Hemsworth het nieuwe MiB-duo dat de wereld moet beschermen tegen allerlei intergalactische dreigingen. Onderstaande foto zet het duo, door Thompson aangeduid als de Buds In Black, in een snikhete woestijn.

Dit bericht bekijken op Instagram

Buds in Black. @chrishemsworth

Een bericht gedeeld door Tessa Thompson (@tessamaethompson) op


Sony Pictures en regisseur F. Gary Gray (The Fate of the Furious) nemen de spin-off op dit moment op om ervoor te zorgen dat de fans en andere nieuwsgierige bioscoopgangers de film in de zomer van 2019 in de bioscoop kunnen zien.

Hemsworth speelt Agent H, Thompson Agent M. Ze zijn onderdeel van de Britse tak van de ultrageheime overheidsorganisatie. Andere rollen zijn voor Liam Neeson (Widows), Kumail Nanjiani (Silicon Valley) en Rafe Spall (Jurassic World: Fallen Kingdom). De nog titelloze vierde Men in Black staat gepland voor 20 juni 2019.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tim78

Avatar

Och het geveinste politiek correcte Hollywood moet na de #me2 discussie en de vrouwelijke salarissen en de discussie over het aantal vrouwelijke rollen nu overal ook een vrouw casten voor alles waar eerst mannen de hoofdrol hadden. We weten hoe dat afliep met Ghostbusters.


Begrijp me niet verkeerd, ik ben voorstander van gelijkheid voor iedereen, of het nu vrouwen zijn of welke afkomst je hebt, maar het hoeft toch niet allemaal zo door je strot geduwd te worden, zoals dit ook pijnlijk werd gedaan in The last Jedi.

Sunspot

Avatar

^

Dat is het probleem dus, het wordt zo achterlijk geforceerd allemaal.

donniebrasco

Avatar

Simpel toch. Lekker links laten liggen, is 't zo klaar met die onzin!

tariegb

Avatar

alsof men gedwongen wordt naar films te kijken, als het allemaal door je strot geduwd wordt ga je toch lekker kijken naar sport of voetbal of iets anders, vergeet niet dat in Nederland we nog steeds een aantal eeuwen achter lopen door al het dom mannenvolk, reacties op FT bewijst dat maar al te goed lol

Tim78

Avatar

@tariegb Is voetbal geen sport?

Maar vertel es op welk vlak lopen wij precies eeuwen achter? Nederland behoort tot de meest geëmancipeerde landen ter wereld.

Wij domme primitieve mannen kijken inderdaad dan niet, daarom is Ghostbusters ook jammerlijk gefaald, niet alles hoeft “gefeminist” te worden.

Sunspot

Avatar

@tariegb

Juist niet, lopen hard voor, NL mannen hebben veel voor hun vrouw over, alles mogen ze en waarom ook niet, maar niet alles hoeft vrouwenstyle, er is gewoon verschil, klaar, op een goeie manier.

Er moet ook wat alpha overblijven he, want ik zie het al, straks als alles zo vrouwelijk is, dan komt het gezeik dat alles hetzelfde is, geen mannen met attitude etc.

Is allemaal onzin dat geforceerde, mensen denekn te weten hoe het er allemaal uit moet zien, maar geloof me, straks krijg je allerlei ander gezeik erbij. WAnt 'oh nee, toch niet zo cool allemaal'.

Vergeet niet dat we gewoon seksueel zijn, alles is daar op gebaseerd. Als je dat beseft, dan zou je moeten beseffen hoe ver wij als westerlingen wel niet zijn :).pete928s

Avatar

De manier waarop mannelijke rollen door vrouwen worden ingevuld anno nu neemt af en toe bizarre vormen aan .
ze moeten zo mannelijk mogelijk zijn en bijna altijd superieur
vaak zijn ze saai omdat ze geen tegenstand krijgen ( behalve van een andere vrouw ) .
rey uit star wars the force awakens is hier een pijnlijk voorbeeld van , een karakter zonder diepgang die alles op een presenteerblaadje krijgt gepresenteert .

Antman and the wasp maakte het ook behoorlijk bont .
hij mocht in zijn eigen film de 2e viool spelen want de focus lag op haar .

nieuwslaatste nieuws

meest populair