Trailers die je nog niet op FilmTotaal zag!

Trailers die je nog niet op FilmTotaal zag!

Met Time Freak, Anna and the Apocalypse en nog een aantal aanstaande bioscoopfilms.

Hieronder een reeks trailers die we afgelopen periode hebben gemist. Kijk jij naar bepaalde titels uit? Laat dan een reactie achter op de gebruikelijke plaats!

Time Freak (Trailer #1)

Met Sophie Turner en Asa Butterfield gaat deze romkom over een genie in fysica. Hij heeft een relatie met Debbie. Nadat deze eindigt besluit hij een tijdmachine te bouwen om de boel te fixen. Vanaf 7 februari in de bioscoop.


Anna and the Apocalypse (Red Band trailer)

Een horrorkomedie met onder meer Ella Hunt. Haar personage en bijhorende vrienden nemen het op tegen een zombieplaag die haar stadje Little Haven wil overnemen. Eind november debuteert deze film in Groot-Brittannië.


A Dog's Way Home (Official Trailer)

Een hond reist vierhonderd kilometer om thuis te komen. Duidelijk eentje voor hondenliefhebbers! Met Bryce Dallas Howard, Ashley Judd, Edward James Olmos en Alexandra Shipp. Vanaf eind januari op het Nederlandse grote scherm.


Jonathan (Trailer #1)

Een drama met onder meer Ansel Elgort en Suki Waterhouse over een jonge man met een vreemde aandoening die alleen zijn broer begrijpt. Hun relatie wordt op de proef gesteld. In november in de States in de bioscoop.


Ben is Back (Official Trailer)

Een drama met Julia Roberts en Lucas Hedges over de vrouw Holly Burns (Roberts) die op kerstavond haar zoon Ben (Hedges) weer thuis verwelkomt. Vanaf 10 januari in de bioscoop.


First Kiss (Officiële trailer)

Nederlandse romkom van Roy Poortmans en met onder meer Caroline De Bruijn en Leontine Ruiters. Alles draait om het voortbestaan van het gelijknamige cosmeticabedrijf. November in de bioscoop.


De Fabeltjeskrant: de Grote Dierenbos-spelen (Trailer #1)

Het Grote Dierenbos en meneer De Uil zijn terug in deze CGI-animatiefilm. Vanaf 19 december in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair