Algemeen

Opnames 'Doctor Strange 2' heel snel van start

Benedict Wong denkt dat het dit jaar nog zal zijn.

door Jim Pedd om 10:30 in Algemeen
De opnames van Doctor Strange 2 zouden dit jaar nog van start kunnen gaan. Dat laat acteur Benedict Wong weten tijdens een interview. Daarmee zou dat zomaar eens de volgende Marvel-film na Spider-Man: Far From Home kunnen zijn. Marvel heeft nog weinig officieels over Phase 4 bekend gemaakt, dus dit is mooi nieuws vanuit de acteur.

Pop Goes The World sprak met Wong tijdens de Fan Expo Vancouver. Daar vertelde de acteur dat hij hoopt dat de opnames van Doctor Strange 2 nog voor het einde van 2018 van start gaan. Daar het half oktober is, moet het vervolg al snel beginnen met de opnames. Het zou dus kunnen dat Wong misschien iets te vroeg spreekt.

Tegelijk weten we van Marvel-baas Kevin Feige dat de film hoe dan ook gemaakt zal worden. Wanneer de film uit zou komen, wilde hij echter niet vertellen. Het zou kunnen prima kunnen dat de film er snel komt, want Doctor Strange is een van de opvolgers van Iron Man en Captain America in Marvels Phase 4. Dat er nog geen castleden zijn aangetrokken, is echter wel iets dat het verhaal van Wong iets minder makkelijk om te geloven maakt.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sk4ffa-Tys0n

Avatar

.... Chierp......... chierp........ chierp........weer een K.U.T recensie.......chierp.....

MisterPink

Avatar

Dat hele Avengers 4 lijkt wel overbodig te worden. Iedereen keert toch terug.

Offtopic: De nieuwe Spider-Man game op PS4 is supervet

Ang3l

Avatar

Ik hoop op Clea!

Rutherford

Avatar

Valt alleen maar toe te juichen.

Decepticon

Avatar

Dit is ook zoiets: Dat er nog geen castleden zijn aangetrokken.......

Dat weten we helemaal niet, niet alles wordt bekend gemaakt en het lijkt me een gegeven dat Cumberbatch, Wong en Ejiofor iig weer terugkeren. Dat zijn er in principe al 3.

chefry1983

Avatar

Leuk hoor al die aankondigingen terwijl Avengers 4 nog moet uitkomen. Dus het is nu echt wel zeker dat de knip word teruggedraaid en alles voor niets is geweest.

Acteurs, houd gewoon jullie mond en kom met aankondigingen nadat Avengers 4 is uitgekomen aub

NieuwsFilm

meest populair