Opnames 'Doctor Strange 2' heel snel van start

Benedict Wong denkt dat het dit jaar nog zal zijn.

De opnames van Doctor Strange 2 zouden dit jaar nog van start kunnen gaan. Dat laat acteur Benedict Wong weten tijdens een interview. Daarmee zou dat zomaar eens de volgende Marvel-film na Spider-Man: Far From Home kunnen zijn. Marvel heeft nog weinig officieels over Phase 4 bekend gemaakt, dus dit is mooi nieuws vanuit de acteur.

Pop Goes The World sprak met Wong tijdens de Fan Expo Vancouver. Daar vertelde de acteur dat hij hoopt dat de opnames van Doctor Strange 2 nog voor het einde van 2018 van start gaan. Daar het half oktober is, moet het vervolg al snel beginnen met de opnames. Het zou dus kunnen dat Wong misschien iets te vroeg spreekt.

Tegelijk weten we van Marvel-baas Kevin Feige dat de film hoe dan ook gemaakt zal worden. Wanneer de film uit zou komen, wilde hij echter niet vertellen. Het zou kunnen prima kunnen dat de film er snel komt, want Doctor Strange is een van de opvolgers van Iron Man en Captain America in Marvels Phase 4. Dat er nog geen castleden zijn aangetrokken, is echter wel iets dat het verhaal van Wong iets minder makkelijk om te geloven maakt.



NieuwsFilm

meest populair