Celebrity

Chris Evans laat zich uit over zijn laatste Avengers tweet

De nodige fans zagen het als een grote spoiler...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 11:10 in Celebrity
Nog niet zo heel lang geleden postte Chris Evans een tweet op zijn twitterpagina waar lang niet alle fans even blij mee waren. Het lijkt er namelijk op dat Evans, na Avengers 4, niet meer terug zal keren als de populaire superheld Captain America, het personage dat hij al speelt sinds de in 2011 uitgekomen Captain America: The First Avenger. Sommige fans reageerden ook geïrriteerd, aangezien zij de tweet interpreteren als een mogelijke spoiler omdat hij het einde aan zou duiden van Captain America.

Na deze kritiek liet Evans opnieuw van zich horen: ''Ik bevestig en ontken niks, maar nogal wat mensen zien mijn tweet als een spoiler. Ik wil even duidelijk maken dat hoe Avengers 4 ook eindigt, ik precies hetzelfde gepost zou hebben. De laatste filmdag was ongelooflijk emotioneel, aangezien hij tevens het einde betekende van een Marvel tijdperk, dat bijna 10 jaar en 22 films hier naartoe heeft gewerkt. Ik dacht niet dat het zo'n gevoelige snaar bij me zou raken, maar dat heeft het wel gedaan. Ik dacht dat het een mooie geste was om deze dankbaarheid die ik voel met jullie allen te delen''.

Toch liet Evans zich ook uit over een minpunt in Avengers 4: de 37-jarige acteur vindt de laatste zin die zijn personage spreekt in Avengers 4 slecht: ''Het is iets heel stoms en eigenlijk ook erg dom. Maar ik kan er op dit moment niet meer over zeggen ''. Toen hem er toch naar werd doorgevraagd, liet hij er iets meer over los: ''Deze zin werd geschreven tijdens de reshoots, dus ze werd op het laatste moment toegevoegd. Het is in een scene die ik deel met Paul Rudd (Ant-Man). Voor mij was de zin niet echt memorabel...''

Tenslotte liet hij zich nog uit over de speciale band die zijn personage deelt met Bucky Barnes, ook wel bekend onder de naam The Winter Soldier, gespeeld door Sebastian Stan: ''Ik denk dat het een van de, zo niet, dé belangrijkste relatie is voor Steve Rogers. Het is een van de weinige relaties die stand heeft kunnen houden sinds zijn begin. Het is een gecompliceerde, maar bijzondere vriendschap die ze delen. Meer kan ik hier helaas ook nog niet over vertellen!''

Avengers 4 zal volgend jaar, vanaf 26 april, in de bioscoop te zien zijn.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

shellghost

Avatar

Dus Barns neemt het stokje over.

BlackPowerWolf

Avatar

Het zou wel sterk zijn dat Cap sterft, maarja het is Marvel heh en dan moet hij vervangen worden. Ik vind het op een gegeven moment echt vervelend worden als mensen steeds blijven leven.

Ang3l

Avatar

Een gecompliceerde bijzondere vriendschap.... Yes, een LGBTQ relatie voor Cap! :D

Sand

Avatar

Lijkt me zelfs niet zeker dat Cap sterft.. als hij zegt dat zijn laatste zin best stom is en niet memorabel.. lijkt me gek zouden ze Cap niet memorabel laten sterven aangezien hij toch zowat 1 van de belangrijkste personages was..
En een scene met Paul Rudd (Ant-man) kan bijna niet anders dan beetje grappig zijn :p

Goku32

Avatar

The last Advenger jammer dat die stopt. Hij was echt super als captian America

Decepticon

Avatar

Dat over die laatste zin gaat hij ook vast weer erg veel gal over zich heen krijgen, want dat is iets wat die fans ook niet willen horen.
Het zal wel niet zo veel voorstellen en niet zo zwaar liggen, gezien het met Ant-Man is, zal dat idd vast iets luchtig of grappig zijn.
Maar hij kan zich beter niet meer uitlaten over wat hij in Avengers 4 doet en zegt en te doen krijgt, want bepaalde fans zullen zich overal aan ergeren en zien als spoilers.

Ik wil wedden dat zowel Bucky als Falcon het stokje niet gaan overnemen van Cap. Marvel maakt adaptaties van hun comics, waarom zullen ze dit 100% overnemen uit de comics.

Ik denk wel dat Cap een groot offer gaat brengen en zijn leven zal offeren, dat is iets wat in hem zit en zien we ook in The First Avenger, als er tijdens de training een nepgranaat wordt gegooid, de kleine Steve Rogers duikt er gelijk bovenop.

nieuwslaatste nieuws