Maak een keuze in TV-spots 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'

Maak een keuze in TV-spots 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'

Het is tijd om te kiezen tussen Dumbledore en Grindelwald.

Voor het eerst heeft Warner Bros. tv-spots vrijgegeven voor Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Die zijn in een handige video achter elkaar gezet en kan je hieronder bekijken. Een deel van de spots bevat wat nieuwe beelden, al bevatten de meesten redelijk bekend materiaal. Duidelijk is dat Albus Dumbledore (Jude Law) probeert Newt Scamander (Eddie Redmayne) te helpen een keuze te maken in de strijd tegen Grindelwald (Johnny Depp).


In The Crimes of Grindelwald roept Albus Dumbledore de hulp in van voormalig leerling Newt Scamander in een poging om Grindelwalds plannen om puurbloed-tovenaars te laten heersen over alle niet-magische wezens. Newt gaat akkoord, zich niet bewust van de grote gevaren die voor hem liggen. Grenzen worden getrokken en loyaliteiten op de proef gesteld, zelfs onder de beste vrienden en in de meest hechte families.

Het is de tweede in een geplande reeks van vijf films rond de strijd tussen Dumbledore en Grindelwald. Vanaf 14 november draait dit deel in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair