Uitgebreide omschrijving van mogelijke trailer 'Avengers 4'

Uitgebreide omschrijving van mogelijke trailer 'Avengers 4'

Is dit het?

Hebben we eindelijk een omschrijving van de eerste trailer die Marvel Studios vrij zal geven voor Avengers 4? Het lijkt er wel op, al kunnen we het niet zeker zeggen tot de trailer er dan eindelijk is. Voorlopig moeten we het echter doen met dit soort omschrijvingen en lijkt de eerste trailer pas over een maand of anderhalf te verschijnen. Voor de zekerheid zeggen we het maar: let op voor spoilers!

De traileromschrijving lekte op Reddit, maar verdween vervolgens weer van die site. Dat is apart, maar gelukkig wist The Daily Express de omschrijving te redden. Hij is erg gedetailleerd en begint met de Infinity Gauntlet, en vervolgens een scène tussen Tony (Robert Downey Jr.) en Steve (Chris Evans) die een plan maken om de boel te redden. Vervolgens zijn er onder meer Clint Barton (Jeremy Renner) en de Battle of New York, evenals de Quantum Realm, een Kree-schip en planeet Vormir te zien. Hieronder de volledige omschrijving.

De trailer begint met een shot van de Infinity Gauntlet die in een veld op de planeet waar Thanos (Josh Brolin) nu woont ligt. Terwijl de camera op die handschoen inzoomt, is er een voice-over van Tony te horen die vertelt dat ze simpelweg niet konden winnen. Er klinkt epische muziek en de Quinjet landt in een woestenij op Wakanda. Dan horen we Steve Rogers vertellen dat iedereen van ver gekomen is. Tony en Nebula (Karen Gillan) stappen van het schip en benaderen de andere Avengers. Steve kijkt opgelucht en zegt Tony, waarop Stark verslagen kijkt, zijn hoofd schudt en naar Cap glimlacht. Het logo van Marvel Studios verschijnt in beeld.

Vervolgens is er een glimp te zien van de Battle of New York van The Avengers (2012). Loki (Tom Hiddleston) kijkt geschokt terwijl hij bovenop de Stark Tower staat. Er is een blauwe flits en de camera trekt zich terug. Vervolgens zien we de troon van Wakanda en M'Baku als heerser. Hij wordt omringd door zijn nieuwe wachters (een mengeling van zijn eigen stam en overgebleven leden van de Dora Milaje. Shuri (Letitia Wright) en Bruce Banner (Mark Ruffalo) werken aan een nieuw project. We zien ervolgens Black Widow (Scarlett Johansson) in kostuum in het huis van Hawkeye. Alles is kapot en in het huis bestudeert ze een kaart met meerdere foto's en locaties erop. Vervolgens is er een shot van Thanos die met een zwaard in de hand door New York City loopt. Een in duisternis gehuld figuur met mantel en kap op richt zijn pijl en boog op de camera.

Vervolgens zien we Scott Lang (Paul Rudd) zonder kostuum aan terwijl hij door een park sprint. In de ruimte bevinden Thor (Chris Hemsworth) en Valkyrie (Tessa Thompson) zich op een Kree-schip. Daar praat Thor met iemand en vraagt hij de persoon als laatste hoop van het universum te helpen. Het volgende shot is van een oudere Tony Stark die door een nieuw hoofdkwartier van SHIELD wandelt en een oranje koffertje met zich meedraagt. Banner rent in een nieuw shot van iets weg, en ziet er doodsbang uit. Het volgende shot is van Ant-Man die in een lichtflits ergens aankomt en bang om zich heen kijkt.

Een nieuw shot is van Captain Marvel (Brie Larsson) die haar vuisten balt en wiens ogen oplichten. Thanos bevindt zich in de Soul Stone en een jonge Gamora (Zoe Saldana) schreeuwt tegen hem. Loki en Thor vechten in een ander shot tegen Chitauri en Tony geeft Steve een nieuw schild. Hij opent het oranje koffertje vervolgens en krijgt een gloeiende armband van Scott. Iron Man en Ant-Man reizen samen door de Quantum Realm en eindigen in het New York van 2012 waar op dat moment tegen de Chitauri gevochten wordt. Het laatste shot is van een Infinity Stone die uit de Infinity Gauntlet van Thanos verdwijnt. Hij staat op en doet zijn harnas aan en glimlacht kwaadaardig. Vervolgens wordt de titel onthuld: Avengers: Annihilation. Daarna is er nog een korte stinger waarbij we zien hoe Hulk met Black Widow en Steve traint.



NieuwsFilm

meest populair