Remake voor 'Wrong Turn'!

Krijgen we weer een lekkere kannibalen-horrorfilm?

Het is één van de vele horrorfilms die afgelopen jaren de nodige dvd-vervolgen kreeg en nu krijgt Wrong Turn een reboot. Constantin Film start de kannibalen-filmreeks opnieuw, samen met de oorspronkelijke bedenker van het origineel uit 2003. Dit meldt Deadline.

Bedenker Alan McElroy schrijft het script en Mike P. Nelson (The Domestics) neemt plaats in de regiestoel. Er is al een plot: "Een cross country-wandelexpeditie brengt een groep vrienden in het gebied van een in zichzelf gekeerde samenleving. Al snel ontdekken de vrienden dat er andere regels gelden, en dat ze niet de slachtoffers zijn zoals ze dachten te zijn."

Hieronder de trailer van het origineel van regisseur Rob Schmidt en met namen als Desmond Harrington, Eliza Dushku, Emmanuelle Chriqui, Jeremy Sisto en Kevin Zegers. De film noteerde $28,7 miljoen bij een budget van bijna $13 miljoen.


In de eerste Wrong Turn staan vijf vrienden met een lekke band op een verlaten zijweg ergens langs de bossen van West Virginia als Chris onoplettend met zijn auto op de stilstaande wagen inrijdt. Niemand raakt gewond, maar beide auto's zijn total loss. Op zoek naar hulp vinden ze een vervallen huis vol onheilspellend bewijs dat gewelddadige kannibalen het bos terroriseren. Ze weten niet hoe snel ze weg moeten komen, maar de angstaanjagende bergbewoners hebben de vrienden niet zomaar doen stranden.

NieuwsFilm

meest populair