Algemeen

Remake voor 'Wrong Turn'!

Krijgen we weer een lekkere kannibalen-horrorfilm?

door Bram de Groot om 11:57 in Algemeen
Het is één van de vele horrorfilms die afgelopen jaren de nodige dvd-vervolgen kreeg en nu krijgt Wrong Turn een reboot. Constantin Film start de kannibalen-filmreeks opnieuw, samen met de oorspronkelijke bedenker van het origineel uit 2003. Dit meldt Deadline.

Bedenker Alan McElroy schrijft het script en Mike P. Nelson (The Domestics) neemt plaats in de regiestoel. Er is al een plot: "Een cross country-wandelexpeditie brengt een groep vrienden in het gebied van een in zichzelf gekeerde samenleving. Al snel ontdekken de vrienden dat er andere regels gelden, en dat ze niet de slachtoffers zijn zoals ze dachten te zijn."

Hieronder de trailer van het origineel van regisseur Rob Schmidt en met namen als Desmond Harrington, Eliza Dushku, Emmanuelle Chriqui, Jeremy Sisto en Kevin Zegers. De film noteerde $28,7 miljoen bij een budget van bijna $13 miljoen.


In de eerste Wrong Turn staan vijf vrienden met een lekke band op een verlaten zijweg ergens langs de bossen van West Virginia als Chris onoplettend met zijn auto op de stilstaande wagen inrijdt. Niemand raakt gewond, maar beide auto's zijn total loss. Op zoek naar hulp vinden ze een vervallen huis vol onheilspellend bewijs dat gewelddadige kannibalen het bos terroriseren. Ze weten niet hoe snel ze weg moeten komen, maar de angstaanjagende bergbewoners hebben de vrienden niet zomaar doen stranden.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Duikboot

Avatar

Och ja, is ook alweer 15 jaar geleden...

Decepticon

Avatar

Ja een de laatste, deel 6, is ook alweer uit 2014. Altijd wel vermakelijke films om een keer gezien te hebben.

Eliza Dushku, waar is die gebleven, zit zij in een of andere tv-serie ofzo? Want de laatste keer dat ik haar zag, was volgens mij in een aflevering van The Big Bang Theory.

Frietgezicht

Avatar

^ Gewoon uit de picture zoals vele acteurs en actrices. Die hele cast van Buffy is toch verdwenen?

Moet zeggen dat het 1ste deel een prima filmpje is hoor.

SunChaser

Avatar

tip. Crazy Rich Asians krijgt toch een China release
https://edition.cnn.com/2018/10/16/media/crazy-rich-asians-china/index.html

Blockbuster

Avatar

@ Decepticon

Eliza idd laatste jaren vooral in tv-series en een hele rits tv-films. Maar ik heb haar na Wrong Turn ook nog in Sex And Breakfast, Bottle Shock, The Alphabet Killer en Open Graves gezien. Allemaal 1 euro films van Blokker (toen die nog dvd's had).

nieuwslaatste nieuws

meest populair