Chris Evans neemt het op voor Daniel Craig met baby-draagzak

Chris Evans neemt het op voor Daniel Craig met baby-draagzak

De Britse journalist/televisiepresentator Piers Morgan noemde de afbeelding "verwijfd."

Hoewel hij pas geleden zijn laatste scènes als Captain America gefilmd heeft, treedt Chris Evans nog steeds op als voorvechter en laat het niet toe dat liefhebbende vaders bespot worden. Nadat Casino Royale-acteur Daniel Craig op foto vastgelegd werd met een baby-draagzak, schoot de Britse televisiepresentator Piers Morgan in de aanval en noemde het beeld "verwijfd." Evans (37 jaar) besloot er wat van te zeggen.

Morgan's eerste reactie op Twitter luidde "O, 007.... Jij toch ook niet?!" en voegde woorden toe als "draagzak" en "verwijfde Bond." Daarop antwoordde Evans met: "Je moet echt ontzettend twijfelen aan je eigen mannelijkheid als je, je bekommert om hoe een andere man zijn kind draagt. Elke man die tijd verdoet met het kwantificeren van mannelijkheid is van binnen doodsbang." Morgan wilde er niets van horen en schoot terug met: "Captain America zou geen draagzak gebruiken."

Op de foto, hier terug te vinden, loopt Craig op straat met zijn dochter van twee maanden. Craig's vrouw Rachel Weisz beviel van hun tweede kind op 1 september. Na nog meer kritiek trachtte Morgan een eind aan de ellende te maken door te zeggen dat zijn probleem niet ligt aan het dragen van een kind, maar het toepassen van een draagzak. "Dat is mijn punt, hij draagt zijn kind niet. Hij gebruikt een verwijfde draagzak. James Bond zou zoiets nooit gebruiken om zijn baby's te steunen." De Brit voegde later nog toe dat een nieuw gezicht voor Bond nu welkom is. "Een 007 die er strak uitziet in een smoking en niet dood gezien wil worden met een draagzak."



NieuwsFilm

meest populair