Celebrity

Chris Evans neemt het op voor Daniel Craig met baby-draagzak

De Britse journalist/televisiepresentator Piers Morgan noemde de afbeelding "verwijfd."

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Rik Timmer om 06:00 in Celebrity
Hoewel hij pas geleden zijn laatste scènes als Captain America gefilmd heeft, treedt Chris Evans nog steeds op als voorvechter en laat het niet toe dat liefhebbende vaders bespot worden. Nadat Casino Royale-acteur Daniel Craig op foto vastgelegd werd met een baby-draagzak, schoot de Britse televisiepresentator Piers Morgan in de aanval en noemde het beeld "verwijfd." Evans (37 jaar) besloot er wat van te zeggen.

Morgan's eerste reactie op Twitter luidde "O, 007.... Jij toch ook niet?!" en voegde woorden toe als "draagzak" en "verwijfde Bond." Daarop antwoordde Evans met: "Je moet echt ontzettend twijfelen aan je eigen mannelijkheid als je, je bekommert om hoe een andere man zijn kind draagt. Elke man die tijd verdoet met het kwantificeren van mannelijkheid is van binnen doodsbang." Morgan wilde er niets van horen en schoot terug met: "Captain America zou geen draagzak gebruiken."

Op de foto, hier terug te vinden, loopt Craig op straat met zijn dochter van twee maanden. Craig's vrouw Rachel Weisz beviel van hun tweede kind op 1 september. Na nog meer kritiek trachtte Morgan een eind aan de ellende te maken door te zeggen dat zijn probleem niet ligt aan het dragen van een kind, maar het toepassen van een draagzak. "Dat is mijn punt, hij draagt zijn kind niet. Hij gebruikt een verwijfde draagzak. James Bond zou zoiets nooit gebruiken om zijn baby's te steunen." De Brit voegde later nog toe dat een nieuw gezicht voor Bond nu welkom is. "Een 007 die er strak uitziet in een smoking en niet dood gezien wil worden met een draagzak."

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Wat zijn dat voor kinderlijke reacties van die Morgan en +1 voor Chris Evans die mooi opkomt voor Craig.

Rich Art

Avatar

Wat een geouwehoer zeg..

Het trieste is nog wel dat hij de mannen vergelijkt met twee fictieve mannen en even aan het feit voorbij gaat dat het acteurs zijn die in niets (kunnen) lijken op de personages die ze spelen.

Maar eigenlijk is het gewoon triest...

Ang3l

Avatar

Wat een mongool diw Piers. Jealous mich?
Een vader die voor zijn kind zorgt is verwijfd?
Waar leven we in, 1920?

Goov25

Avatar

Belachelijke opmerking idd. Helemaal met Evans eens.

Moviemagic

Avatar

Piers Morgan heeft al vaker rare dingen gezegd. Hij heeft ooit nog de wind van voren gehad van Ben Shapiro in een mooi debat. Piers Morgan is niet serieus te nemen.

Rich Art

Avatar

Ang3l "..Een vader die voor zijn kind zorgt is verwijfd?"

Het gaat er voor hem om dat Craig een draagzak gebruik i.p.v. het kind gewoon in zijn armen te houden. Dat vindt hij verwijfd in deze. En ik vind dat een trieste constatering... Alsof je door hartje London met een baby op je arm gaat lopen en die paparazzi op iedere hoek van de straat op de uitkijk ligt... En bovendien: Een hele wandeling je kind vasthouden is ook geen pretje. Fijn als hij/zij lekker kan hangen in zo'n draagzak.

Maar goed, als ik de Twitter-berichten lees die er op volgen krijg ik de indruk dat meneer Morgen vooral een grote piemel krijgt van alle aandacht die hij nu krijgt...

Master Of Films

Avatar

Wat een triest figuur zeg die Piers Morgan. Als je de acteur van zijn personage niet eens kan onderscheiden, dan spoor je niet.

nieuwslaatste nieuws

meest populair