Mooie Mera en visjochie in gave 'Aquaman' tv-trailer

Mooie Mera en visjochie in gave 'Aquaman' tv-trailer

Nog zo'n twee maanden tot deze DC-film.

Verleden week debuteerde nog een erg fraaie verlengde video van Aquaman, waarin heel wat beelden te zien waren uit de grootse DC-superheldenfilm. Hieronder zie je de nieuwe tv-trailer "Waves" en ook deze toont weer wat nieuw beeldmateriaal uit de film van The Conjuring en Furious 7-regisseur James Wan.

Uiteraard is het Jason Momoa die de show steelt als Arthur Curry a.k.a. Aquaman, en in onderstaande beelden aangesproken wordt met "Fish Boy". Ook zien we hem in actie in de visueel sterke onderwaterwereld Atlantis. De tv-trailer bevestigt dat Momoa's personage is voorbestemd om de bruisende onderwaterwereld te verbinden met de rest van de wereld, boven water.

Andere rollen zijn er voor onder meer Yahya Abdul-Mateen II als Black Manta en Patrick Wilson als Orm en Amber Heard als de mooie Mera.


Aquaman gaat op 20 december in première op het Nederlandse grote scherm, ook in IMAX en in 3D. Opvallend genoeg debuteert de film in China twee weken eerder; dit vanwege de jaarlijkse 'blackout' op het witte doek aldaar.

Hieronder zie je ook een nieuw shot van achter de schermen, met de regisseur en hoofdrolspeler. Daarna twee covers van Total Film, met Aquaman en Mera.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair