Algemeen

DC-film 'Joker' lijkt iconisch Batman-voertuig te laten zien!

En dan Batman ook?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Het lijkt er verdacht veel op dat Batman al actief is in de losstaande DC-film Joker. Of de DC-superheld ook daadwerkelijk gaat opduiken is nog niet bekend, maar het lijkt er nu op dat één van zijn bekende voertuigen wel te zien is in de eerste DC Dark / DC Black-film. Helemaal onderaan mogelijk wat spoilerige foto's van de titelschurk.

De film wordt op dit moment opgenomen door Todd Phillips (The Hangover, Arms and the Dudes) en het is uiteraard Joaquin Phoenix (You Were Never Really Here) die in de schoenen staat van de Joker, a.k.a. Arthur Fleck. In onderstaande video zien we de iconische Batmobile - die lijkt op die van Adam Wests Batman uit de jaren 60 - op een trailer vervoerd worden. De video werd geschoten door ene THEMAJESTIRIUM1 in Newark, New Jersey.


Andere rollen zijn voor onder meer Zazie Beetz (Deadpool 2), Brett Cullen (The Dark Knight Rises), Frances Conroy (Catwoman), Robert De Niro (Stardust) en Marc Maron (Mike and Dave Need Wedding Dates). Vanaf 4 oktober 2019 in de wereldwijde bioscoopzalen en hieronder nog wat foto's van Phoenix als clown.


10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

rubikon

Avatar

Ik ben heel benieuwd waar deze film naar toe gaat, maar als die batmobiel echt in de film zit, begin ik het ergste te vrezen. Wat een vreselijk campy ding. Joker anno 1960?

Psycho-M

Avatar

Holy special delivery Batman!
De oude batmobiel!
Dit wordt lachen

kaedir

Avatar

Deze Joker heeft wel wat maar ik heb geen idee hoe ik het moet beschrijven vooral de eerste foto van Daily Mail en laatste van JustJared.

d3c3pticon0608

Avatar

Heel tof!! Ergens ook logisch, bij het ontstaan van Joker, hoort ook de confrontatie met Batman (misschien als laatste shot in de film).. En dan wel de Batman uit de begin tijden, dus heel tof gedaan om de oude Batmobil te gaan gebruiken. Eerst maar het eindresultaat afwachten om te zien wat ze hier uiteindelijk mee hebben gedaan, maar ben heel erg benieuwd naar deze film!

Sk4ffa-Tys0n

Avatar

Ik hoop dat de Joker zich aanpast qua uiterlijk in de orginele Joker van de comics, niet dat ik dit verkeerd vindt maar het zou wel tof zijn.

Rich Art

Avatar

Straks reed die vrachtwagen daar gewoon om de Batmobile naar een Con te brengen.. :P

Decepticon

Avatar

Comic con New York is net geweest, dus dat zou een heel plausibele verklaring kunnen zijn Rich Art.

Master Of Films

Avatar

Steeds meer krijg ik deze Manfred Mann vibe als ik denk aab deze Joker film.

Robbepost

Avatar

Deux baguette sil vous plait!

Sunspot

Avatar

Leuk van die wagen uit oude serie, maar ziet er verder best slecht uit eigenlijk

nieuwslaatste nieuws