DC-film 'Joker' lijkt iconisch Batman-voertuig te laten zien!

En dan Batman ook?

Het lijkt er verdacht veel op dat Batman al actief is in de losstaande DC-film Joker. Of de DC-superheld ook daadwerkelijk gaat opduiken is nog niet bekend, maar het lijkt er nu op dat één van zijn bekende voertuigen wel te zien is in de eerste DC Dark / DC Black-film. Helemaal onderaan mogelijk wat spoilerige foto's van de titelschurk.

De film wordt op dit moment opgenomen door Todd Phillips (The Hangover, Arms and the Dudes) en het is uiteraard Joaquin Phoenix (You Were Never Really Here) die in de schoenen staat van de Joker, a.k.a. Arthur Fleck. In onderstaande video zien we de iconische Batmobile - die lijkt op die van Adam Wests Batman uit de jaren 60 - op een trailer vervoerd worden. De video werd geschoten door ene THEMAJESTIRIUM1 in Newark, New Jersey.


Andere rollen zijn voor onder meer Zazie Beetz (Deadpool 2), Brett Cullen (The Dark Knight Rises), Frances Conroy (Catwoman), Robert De Niro (Stardust) en Marc Maron (Mike and Dave Need Wedding Dates). Vanaf 4 oktober 2019 in de wereldwijde bioscoopzalen en hieronder nog wat foto's van Phoenix als clown.

Tweets verwijderd

NieuwsFilm

meest populair