Celebrity

Louis C.K. over hoe drastisch zijn leven is veranderd na de #MeToo aanklachten

De komiek komt nog maar lastig aan werk...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Wouter Drummen om 13:12 in Celebrity
Louis C.K. was een van de prominentste namen die genoemd werden tijdens de #MeToo, iets dat, volgens Louis zelf, zijn hele leven heeft veranderd. Vijf vrouwen klaagden C.K. namelijk aan wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag van exhibitionistische aard, toen zij nog allemaal beginnende komieken waren. Dit leidde tot diverse afzeggingen van reeds lopende producties, zoals o.a. de film I Love You, Daddy, die vrijwel af was. Ook werd zijn bekende komedieshow, Lucky Louie, van HBO afgehaald.

Toch mag hij af en toe nog een optreden doen, zoals in the West Side Comedy Club in New York afgelopen week, waar hij het volgende zei: ''Ik ben naar de hel geweest en terug. Nadat ik was aangeklaagd, verloor ik een fortuin: binnen een uur was ik zo'n 35 miljoen dollar kwijt. Ik werd uitgescholden of uitgejouwd wanneer ik op het podium stond en mensen in de straat kwamen op me af, alleen om te zeggen dat ze me haten''.

C.K. maakte wel al een hele tijd geleden bekend dat de beschuldigingen van de vrouwen klopten en dat hij nu ook inziet dat zijn gedrag ongepast was, al helemaal omdat deze vrouwen tegen hem opkeken. Toch lijkt hij zijn leven te willen beteren, volgens komiek Amarie Castillo, aanwezig tijdens zijn laatste optreden. Zij liet zich er ook over uit: ''Hij is heel erg open en je ziet echt dat hij probeert zijn fouten recht te zetten. Hij doet echt zijn best''.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Hij moet gewoon een tweede kans te krijgen.
Is hij ooit veroordeeld?

Marklar

Avatar

het is toch ook een potje hypocriet van al die zenders etc, alsof ze niet weten hoe 'lastig' iemand is als ze eraan beginnen. Als het uitkomt dan schreeuwen ze moord en brand.

En hij heeft alleen zijn leuter aan wat vrouwen laten zien, niet geheel normaal gedrag nee maar ook weer niet zo dat hij iemand verkracht heeft ofzo. Zwaar overdreven dus imo

Ang3l

Avatar

Waar staat dat hij geen tweede kans zou krijgen?

Bij een "misdaad" hoort een periode van "straf" en pas daarna kun je weer teug opbouwen. Wat had ie dan verwacht?

"Ja sorry, was idd stom! Had ik nooit mogen doen. Oeps! Maar t spijt me!"
Ok prima geeft niks, tot morgen!

Iemand die zich brandt mag best ff op de blaren zitten.
Daarna moet t echter klaar zijn.

Rich Art

Avatar

Marklar "...En hij heeft alleen zijn leuter aan wat vrouwen laten zien, niet geheel normaal gedrag nee maar ook weer niet zo dat hij iemand verkracht heeft ofzo"

Nee, dat misschien niet, maar wel vrij intimiderend.

Master Of Films

Avatar

sapiedan botje is lekker bezig vandaag :P

Oh ja. Nieuwe trailer van Solo: A Derpfakes Story.

pete928s

Avatar

Weer zo'n gevalletje heksenjacht mobjustice om iets triviaals

RoberPaulsen

Avatar

Zoals hij ermee omgaat lijkt me ook de beste manier, als het gebeurd is niet ontkennen maar gewoon openlijk toegeven en zeggen dat je fout zat.

Chris23

Avatar

""Hij doet echt zijn best"" Must ..... keep ..... dick .... in .... pants.

Pronk47

Avatar

Kijk "Kevin Spacey"zo kan het ook.

Frietgezicht

Avatar

Toch lijkt hij zijn leven te willen beteren, volgens komiek Amarie Castillo, aanwezig tijdens zijn laatste optreden. Zij liet zich er ook over uit: ''Hij is heel erg open en je ziet echt dat hij probeert zijn fouten recht te zetten. Hij doet echt zijn best''.


Wat bedoeld hij hiermee? Dat hij zijn leuter binnenboord houdt op het podium?

Thiver

Avatar

Zeg, waarom is hier nog geen hysterisch paranoïde reactie van Artificialis geplaatst? Ik begin me bijna zorgen te maken om die jongen...

Guus2002

Avatar

Sorry hoor, maar moeten we nu serieus meelijden hebben met een man die zeer verkeerde dingen heeft gedaan. Nee hij heeft het zwaar. Kom op zeg.

Moviemagic

Avatar

Als je in de publieke omgeving zit wordt je extra hard gestraft voor je daden. Ook voor die je deed voordat je bekend werd. Harde feiten. Nadenken dus voordat je zoiets doet.

conspiracy

Avatar

Mijn leven is ook niet meer hefzelfde na Me-too. Achterlijk onzinnig gedoe, dat mensen zonder onderzoek aan de schandpaal nagelt en kapot maakt. Wie dingen doet die niet mogen moeten gestraft worden, maar dat kan prima via het politiebureau, dat hoeft niet via de facebook-justitie. En donder toch op met al die onzon van die mensen die zich eerst omhoog neuken, maar nu lopen klagen. Je waz er zelf bij.

Sunspot

Avatar

Wat waren de vergrijpen dan?

nieuwslaatste nieuws

meest populair