Algemeen

[Gerucht] Eerste trailer 'Avengers 4' nabij

Momenteel zouden de beelden naar IMAX omgezet worden.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 17:29 in Algemeen
Het lijkt erop dat de eerste trailer van een van de meest gehypte films van de afgelopen jaren snel uitgebracht wordt: Avengers 4. Het verhaal gaat dat Marvel Studios momenteel druk doende is om de beelden van de trailer om te zetten naar IMAX. Dat claimt althans iemand op Twitter die de afgelopen tijd vaker goed zat op dit vlak.

Het DMR-proces betekent dat de trailer momenteel wordt omgezet naar het correcte format voor alle bioscopen. Vermoedelijk zal de trailer dan snel verbonden worden aan een grote andere titel. De verwachting is dat Marvel kiest voor een van de blockbusters in november, al is dat niet helemaal zeker.

Hoe dan ook, zat Vahn - de Twitteraar van wiens adres deze claimt komt - vaker goed met dit soort claims. Zo stelde hij dat de trailer van Star Wars: The Force Awakens bijna klaar was voor IMAX en niet lang daarna werd deze ook daadwerkelijk vrijgegeven. Logica dicteert ook dat de eerste beelden van Avengers 4 er snel aan zitten te komen, daar de film al in mei in de bioscopen draait.

De beste gok is dat de trailer tegelijk met Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald wordt vrijgegeven, want dat is de eerstvolgende grote IMAX-release. Uiteindelijk is het echter nog niet zeker en moeten we nog even wachten op zekerheid.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Ze zouden helemaal geen teaser of trailer moeten vrijgeven. Mensen gaan er toch wel heen

Pruiszie

Avatar

Nice! Teaser of trailer maakt mij niks uit! Kom maar op met die beelden!

Decepticon

Avatar

Dus, eigenlijk, worden de beelden niet omgezet naar Imax, maar van Imax naar het gewone bioscoop format.
Dat zou ook logischer zijn, aangezien de film met Imax camera's is opgenomen.

nieuwslaatste nieuws