Algemeen

Loki terug in 'Avengers 4'? Ook Tom Hiddleston weet het niet...

De meest aanwezige slechterik ook in afsluitend deel?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Hij was (of lijkt) één van de eerste doden in Marvel Studios' Avengers: Infinity War, al kan het nooit zeker gezegd worden of Loki echt dood is gegaan. Ook nu niet. Het personage van Tom Hiddleston heeft namelijk als bijnaam 'Master of Mischief', zeg maar de 'meester in het kattenkwaad'. En dit komt vooral doordat hij niet van echt te onderscheiden projecties van zichzelf kan maken om valse streken uit te halen. Dus... keert Loki terug in Avengers 4?

Tijdens ACE Comic Con in Chicago onthulde Hiddleston dat ook hij het niet weet. Hij gaf dit aan naar aanleiding van een voor hem veel gehoord fan-theorie. In het begin van Infinity War tracht Loki de slechterik Thanos (Josh Brolin) neer te steken, met zijn linkerhand. In andere films probeert hij ook mensen neer te steken, maar hij doet dit toon altijd met zijn rechterhand. Op de vraag of Loki dus een projectie gebruikt (en dus nog leeft), zei Hiddleston: "Als jij het weet, dan weet ik het ook."

Uiteraard wordt er op dit moment vooral veel onduidelijkheid gezaaid door de acteurs uit het Marvel Cinematic Universe. Dit vooral doordat ze helemaal niet mogen zeggen, en wat ze wel zeggen wordt op een enorme weegschaal gelegd. Maar wat vind jij? Is het een goed idee om Loki terug te laten keer in het afrondende Avengers 4? Hieronder een fan-video van even geleden over de situatie:7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gyros regime

Avatar

Zou leuk zijn als Loki toch nog terug keert.. ik vond het toch wel het grootste gemis.. had liever iemand anders gelijk dood zien gaan, maar niet eens van mijn favoriete personages :p

chefry1983

Avatar

Laat hem gewoon lekker dood. Ik snap de theorie wel maar het is onzin.

Guyon2002

Avatar

Volgens geruchten gaan we Loki nog terugzien als de Avengers in Avengers 4 terug in de tijd gaan reizen naar de Battle of New York. Maar buiten dat hoop ik eigenlijk wel dat hij dood blijft, is een leuk karakter maar hij kan niet blijven terugkeren uit de dood.

Decepticon

Avatar

Wat een slappe theorie is dat zeg.
Als we terug in de tijd gaan, kan ik het begrijpen, maar anders moeten ze hem dood laten.
Ik denk ook niet dat regisseurs er voor open staan, zij hebben voor Infinity War nog wel zo duidelijk gemaakt, dat we in het begin van de film een serieuze scène kregen te zien, om de indruk te krijgen waartoe Thanos in staat is. Dat moet gevolgen hebben.

Sk4ffa-Tys0n

Avatar

Hij staat in de casting en het blijft een belangrijke bad guy/good Guy character, blijft MCU alles is mogelijk hoe vaak hij is teruggekeerd van de dood.

Goddess_of_Loki

Avatar

Het was een klein jongetje die het vroeg. En hij zei: "Your guess is my guess". Maar Tom's gezicht sprak boekdelen. Zo van: "Ik zou heel graag het verlossende woord willen zeggen tegen je, maar ik mag het niet..". Hij weet het goed, maar hij staat onder contract dus moet zwijgen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair