Loki terug in 'Avengers 4'? Ook Tom Hiddleston weet het niet...

Loki terug in 'Avengers 4'? Ook Tom Hiddleston weet het niet...

De meest aanwezige slechterik ook in afsluitend deel?

Hij was (of lijkt) één van de eerste doden in Marvel Studios' Avengers: Infinity War, al kan het nooit zeker gezegd worden of Loki echt dood is gegaan. Ook nu niet. Het personage van Tom Hiddleston heeft namelijk als bijnaam 'Master of Mischief', zeg maar de 'meester in het kattenkwaad'. En dit komt vooral doordat hij niet van echt te onderscheiden projecties van zichzelf kan maken om valse streken uit te halen. Dus... keert Loki terug in Avengers 4?

Tijdens ACE Comic Con in Chicago onthulde Hiddleston dat ook hij het niet weet. Hij gaf dit aan naar aanleiding van een voor hem veel gehoord fan-theorie. In het begin van Infinity War tracht Loki de slechterik Thanos (Josh Brolin) neer te steken, met zijn linkerhand. In andere films probeert hij ook mensen neer te steken, maar hij doet dit toon altijd met zijn rechterhand. Op de vraag of Loki dus een projectie gebruikt (en dus nog leeft), zei Hiddleston: "Als jij het weet, dan weet ik het ook."

Uiteraard wordt er op dit moment vooral veel onduidelijkheid gezaaid door de acteurs uit het Marvel Cinematic Universe. Dit vooral doordat ze helemaal niet mogen zeggen, en wat ze wel zeggen wordt op een enorme weegschaal gelegd. Maar wat vind jij? Is het een goed idee om Loki terug te laten keer in het afrondende Avengers 4? Hieronder een fan-video van even geleden over de situatie:



NieuwsFilm

meest populair