Algemeen

Bekende acteur uit 'The Nun' mag meeknokken in 'Godzilla vs. Kong'!

De cast voor dit monsterspektakel wordt steeds completer!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 18:32 in Algemeen
Zojuist is er een nieuwe, bekende naam toegevoegd aan de cast van het monsterspektakel Godzilla vs. Kong. Niemand minder dan acteur Demián Bichir (The Nun, Chaos Walking) zal namelijk ook te zien zijn in de film. Hij vult daarmee een indrukwekkend lijstje met namen aan. Lees hieronder alle details!

Collider weet te melden dat de ooit voor een Oscar-genomineerde acteur Demián Bichir is gecast in Godzilla vs Kong van Legendary Pictures. Welke rol hij precies gaat vertolken in de blockbuster is helaas nog niet bekend. In Godzilla vs. Kong ontmoeten de gigantische aap King Kong en de niet te stoppen Godzilla elkaar en zoals de titel al doet vermoeden, zullen deze monsters de nodige klappen aan elkaar gaan uitdelen. Vet!

Veel bekende namen in grote blockbuster
Bichir zal in ieder geval te zien zijn naast Kyle Chandler, Millie Bobby Brown en Zhang Ziyi, die allemaal hun rol uit het aankomende Godzilla: King of the Monsters (2019) nogmaals zullen vertolken. Andere nieuwkomers die onlangs werden toegevoegd aan de cast zijn Danai Gurira, Julian Dennison en Brian Tyree Henry.

Godzilla vs. Kong wordt geregisseerd door Adam Wingard en moet op 28 mei 2020 in de Nederlandse bioscopen verschijnen. Maar eerst kunnen we dus nog even genieten van Godzilla: King of the Monsters, die staat gepland voor 30 mei volgend jaar. Hieronder nog de trailer van die film.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Janushhw

Avatar

leuk, maar waar blijft al t nieuws over de te komende godzilla 2.
Op een teaser na nog helemaal niets. Probeer wel op de hoogte te blijven maar ik heb t vermoeden dat hij uitgesteld wordt.


Overal nu nieuws over godzilla vs kong. Maar Godzilla: king of the monsters verwaterd zo een beetje lijkt t wel.

Xenolicker

Avatar

^ Janushhw, over dat 'verwateren' zou ik me echt geen zorgen maken; 'Aquaman' zal te zijner tijd wel uit de bioscoop zijn.

nieuwslaatste nieuws

meest populair