Celebrity

Fans reageren kwaad op lot Roseanne Barr in 'The Conners' serie

Een heftige optie die niet goed viel bij fans noch bij de actrice zelf...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 16:15 in Celebrity
Een tijd geleden liet Roseanne Barr zich negatief uit over een voormalige adviseuse van Barack Obama, die Roseanne een kruising tussen het Moslimbroederschap en de Planet of the Apes noemde. Dit heeft haar carrière absoluut geen goed gedaan; de actrice komt nog maar lastig aan de bak en werd uit haar serie, Roseanne, geschreven. Maar de manier waarop dat is gedaan viel niet bij iedereen even goed in de smaak...

The Conners, de nieuwe spin-off van Roseanne, ging afgelopen dinsdag in première. Veel mensen geloofden dat Roseanne uit de serie geschreven zou worden door haar personage te laten overlijden aan een hartaanval in haar slaap, maar de makers van de show besloten haar personage te laten sterven aan een overdosis pijnstillers. In de serie ontdekken de andere personages allerlei geheime plaatsen waar Roseanne de pillen verstopt had. Veel fans vonden dat dit niet kon.

Zo zeiden sommigen: ''Een drugsoverdosis is geen grap en zou niet gebruikt moeten worden om een probleem op te lossen'' en ''Ik kijk de serie niet meer; in plaats van voor een hartaanval te gaan, gaan ze voor een overdosis. Dat is echt ziek!'' Andere mensen missen Roseanne's personage en haar humor. Ook Roseanne zelf plaatste een korte maar krachtige tweet op haar Twitter pagina: ''I AIN'T DEAD, BITCHES!!!!''

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Een hartaanval is ook geen grap.
Fuck off met je "dat is echt ziek".

STYD

Avatar

Wat een loser is ze ook. Ongelofelijk dat je na zo een vergelijking nog het lef hebt om überhaupt ergens op te reageren. Dus ik begrijp dat mensen pas afhaakten nadat de personage die een OD is overleden, dat vinden ze niet kunnen. Maar iemand vergelijken met een aap vonden diezelfde mensen wel kunnen. Dat dit nog kan in 2018. Sta er nog elke keer van te kijken

Yanggie

Avatar

Mensen zijn tegenwoordig wel heel erg snel beledigd of zijn boos he...

Ereptile

Avatar

Mensen zijn inderdaad SNEL beledigt. Het ergste is nog dat het een kleine groep is die een grote bek heeft, waar vervolgens onder druk de grote massa aan moet geloven...

Frietgezicht

Avatar

Wat boeit die serie uberhaubt. Waar blijft de nieuwe Married With Children

xarkov

Avatar

@STYD she didn't know she was black. De grap had volgens Roseanne niks met racisme te maken. In een interview met Joe Rogan gaat ze er diep op in.

STYD

Avatar

@xarkov: en dat geloof jij? Van alle vergelijkingen die je kan maken kies je er precies twee die echt niet kunnen en dan zeg jij dat ze heel toevallig die twee vergelijkingen had uitgekozen.

Hoop eigenlijk wel dat je het grappig bedoeld.

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "Wat boeit die serie uberhaubt."
Dat wou ik ook aan Peter Dinklage gaan vragen, maar die zit te ontbijten. Hoef daar ook geen reactie van te verwachten. Wellicht Mark Hamill nog.

Sunspot

Avatar

Wel vreemd dat ze haar zo laten sterven dan, alsof ze haar nog even willen steken.

Volgde de serie nooit, dus misschien is het best logisch, had ze in de oude serie problemen met pijnstillers of zo?

Sunspot

Avatar

@Frietgezicht

Ja, maar gaat toch minder goed werken in deze tijd, kom op, meeste grappen mogen al niet meer, of Fox of andere studio moet echt ballen hebben.

Er mag niks meer tegenwoordig, al die grappen over dikke vrouwen alleen al, MAG NIET MEER!

Jammer dat de serie waar Bud Bundy centraal staat en waar alle originals wel minimaal een cameo zouden willen maken niet doorgaat.

Is mijn favo comedy zowat, alles in huis, kijk nog regelmatig.

Frietgezicht

Avatar

^ Haha klopt, vrouwen zijn ook echt sex objecten in die serie, het zou een beetje aangepast moeten worden.
Ook mijn favo,blijft leuk.

centr1no

Avatar

Ereptile "Mensen zijn inderdaad SNEL beledigt. Het ergste is nog dat het een kleine groep is die een grote bek heeft, waar vervolgens onder druk de grote massa aan moet geloven..."

Yanggie "Mensen zijn tegenwoordig wel heel erg snel beledigd of zijn boos he..."

Jullie hebben gelijk. Maar er zit wel een groot verschil tussen een generaliserende grap over een bepaalde bevolkingsgroep die komieken op een podium maken en een persoonlijke, beledigende tweet specifiek gericht op één persoon.

Artificialis

Avatar

Iemand uitmaken voor aap is het einde van de wereld. Maar een moeder van een televisiegezin laten doodgaan aan een overdosis drugs is wel normaal? Mensen zijn sinds 1988 met deze serie opgegroeid. Dit is compleet respectloos. Ze hadden het personage ook op een wereldreis kunnen laten gaan..

Waar zijn ze bij ABC mee bezig? Wat is de symbolische boodschap die ze hiermee willen geven? Dat als je iemand uitmaakt voor aap dat je letterlijk de doodstraf verdient? Onbegrijpelijk dat de cast-leden hier aan mee hebben gewerkt.

Frietgezicht

Avatar

^ Op Goodman na is die cast al blij dat ze een rol krijgen in iets.

xarkov

Avatar

@STYD kijk het interview en oordeel zelf. En ja ik geloof haar.

nieuwslaatste nieuws

meest populair