Celebrity

Kristen Bell vindt Sneeuwwitje geen goed rolmodel voor haar dochtertjes

Wie neemt er nou een appel van een oude heks aan?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 20:23 in Celebrity
Hollywoodactrice Kristen Bell (Frozen 2, The Disaster Artist) mag dan zelf wel een Disney-prinses spelen, maar dat betekent niet dat ze zich kan in vinden in de levenslessen die de andere prinsessen haar kinderen aanleren. Bell blijkt in het bijzonder moeite te hebben met Sneeuwwitje.

Kristen Bell (38) leest haar kinderen elke avond voor. Populair zijn vooral de boeken van Disney. "Elke keer als we Sneeuwwitje uit hebben gelezen vraag ik aan de meiden of ze het ook niet zo vreemd vinden dat Sneeuwwitje niet aan de heks vroeg waarom ze de appel op moest eten", vertelt Bell in een tijdschrift voor ouders.

Niets aannemen van vreemden
Bell vindt het belangrijk dat haar kinderen niet het idee krijgen dat het verstandig is om zomaar iets aan te pakken van een onbekend persoon. "Gelukkig begrepen mijn kinderen dat en zijn ze het daar mee eens", zegt de actrice. "Doe ik toch nog iets goed", grapt ze vervolgens nog. Met een jointje schijnt ze dan weer minder moeite te hebben (geintje).

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Nou, ik ben van Sneeuwwitje fanboy geworden sinds ze met Ome Henk een nummertje heeft gemaakt. Ze kan zo lekker zalig kreunen als een tennisster op een Grand Slam.Anyway Kristen Bell wordt zo beetje de nieuwe Mark Hamill van Filmtotaal denk ik zo. Echter ik was het de vorige keer wel eens met haar. Verder ben ik blij dat ze weer Veronica Mars gaat spelen. :)

Goov25

Avatar

Ik heb hele series boeken gelezen en voorgelezen gekregen als kind, maar ik heb nooit het gevoel gehad dat ik de hoofdpersonen als voorbeeld zou moeten nemen ofzo.. Het is een verhaal, niet echt. Dan weet je toch genoeg als kind?

KeesjeNL

Avatar

Kristen Bell had geloof ik afgelopen weekend een drol gedraaid, een hele grote. Raar dat dat eigenlijk niet gemeld is op Filmtotaal..

Darthmar

Avatar

Sprookjes waren vaak waarschuwingen in een verhaaltje gestopt..

Moviemagic

Avatar

Ik vond zelf Hans en Grietje geen goed voorbeeld want die duwen oude vrouwtjes in een oven terwijl ze voor heks worden uitgemaakt.

Frietgezicht

Avatar

En kids leren dan ook gelijk dat ze beter die appel niet hadden kunnen aannemen....

GreenHornet

Avatar

sprookjes zijn ook nooit bedoeld geweest voor kinderen.
Iemand kwam op het idee om ze ook aan kinderen voor te lezen.

Prince John

Avatar

Ik geef je een dikke plus voor die laatste zin Jeffrey ;)

Artificialis

Avatar

Waarom denkt deze tuthola dat het nodig is om haar kinderen na te vragen of het wel handig is om voedsel van vreemden aan te nemen? Het is in het verhaal zelf toch al overduidelijk is dat dit niet handig is?

nieuwslaatste nieuws

meest populair