Video

Michael Myers zonder masker in 'Halloween' clip!

Daar is... Michael.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 07:21 in Video
In tegenstelling tot de berichten eerder dit jaar blijkt de nieuwe Halloween een regelrechte hit te gaan worden. De ontvangst is overweldigend (RT staat op 87%!) en de Box Office-opbrengst in het eerste weekend gaat alle verwachtingen overtreffen. Uiteraard duiken er nu ook wat clips op online, met onderstaande als opvallendste!

In het shot krijgen we Michael Myers volledige gezicht (nog) niet te zien, maar opmerkelijk is het shot wel. We zien de psychopaat zonder zijn masker in een inrichting. Het lijkt er wel op dat hij daarna niet heel lang zonder masker door het leven zal gaan. The Shape wordt ingevuld door Nick Castle en James Jude Courtney. Check hieronder de clip!


In het vervolg op John Carpenters origineel uit 1978 gaat het verhaal veertig jaar na de gebeurtenissen in het eerste deel verder. Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) heeft nog steeds nachtmerries van de slachtpartij van de gemaskerde moordenaar. En deze worden alleen maar erger als Myers weet te ontsnappen uit de gevangenis. Strode en Myers bereiden zich voor op een nieuwe confrontatie.

In de States verschijnt Halloween aankomend weekend. In Nederland is de slasher pas vanaf 1 november te zien.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jeroen92

Avatar

Dit hebben ze in het origineel toch ook gedaan ?
Zijn gezicht in beeld laten zien bedoel ik.

Moviemagic

Avatar

Het is vandaag 19 Oktober. Precies de datum dat Michael Audrey Myers was geboren volgens het verhaal. Hij is 61 geworden.

Ray1976

Avatar

Tja weer zo'n film, hoe zei een Amerikaanse vriend van me. "AWFULL" Terrible writing. Maar veel bezoekers trekt dus veel geld ophaald. ....wil zeggen told you so!! Gemiste kans

Sunspot

Avatar

Ben benieuwd, hoewel ik zijn gezicht liever ergens laatste stuk van film zie, wat misschien ook zo is.

nieuwslaatste nieuws

meest populair