Celebrity

Bekende acteur bedreigd met vuurwapen na afwijzen seks met makelaar

Max Ehrich is inmiddels ondergedoken.

door FilmTotaal om 13:45 in Celebrity
Acteur Max Ehrich, bekend van televisieseries als Under the Dome en The Young and the Restless, heeft moeten onderduiken omdat hij bedreigd wordt door een doorgedraaide makelaar. De naar verluidt bekende huizenverkoper zou ziekelijk geobsedeerd zijn door Ehrich. Lees hieronder alle details!

Roddelwebsite TMZ weet te melden dat de Amerikaanse acteur Max Ehrich (27) op dit moment zit ondergedoken op een veilige locatie, omdat hij wordt lastiggevallen door een geobsedeerde makelaar. Ehrich zoekt op dit moment een huis in Los Angeles en schakelde daar de prominente handelaar voor in. Op Instagram postte Ehrich een foto vanuit een hotelkamer. Ook heeft hij beveiligers ingehuurd.

Makelaar draait door na afwijzing
Tijdens hun huizenjacht kreeg de man echter gevoelens voor Enrich en benaderde hij hem op een agressieve manier voor seks. Enrich wees de makelaar logischerwijs de deur, maar die afwijzing viel behoorlijk verkeerd. De makelaar werd woedend en bedreigde de acteur later zelfs met een pistool, al weet TMZ te melden dat het om een luchtbuks gaat. De politie is inmiddels ingeschakeld.

NieuwsFilm