Celebrity

Bekende acteur bedreigd met vuurwapen na afwijzen seks met makelaar

Max Ehrich is inmiddels ondergedoken.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 13:45 in Celebrity
Acteur Max Ehrich, bekend van televisieseries als Under the Dome en The Young and the Restless, heeft moeten onderduiken omdat hij bedreigd wordt door een doorgedraaide makelaar. De naar verluidt bekende huizenverkoper zou ziekelijk geobsedeerd zijn door Ehrich. Lees hieronder alle details!

Roddelwebsite TMZ weet te melden dat de Amerikaanse acteur Max Ehrich (27) op dit moment zit ondergedoken op een veilige locatie, omdat hij wordt lastiggevallen door een geobsedeerde makelaar. Ehrich zoekt op dit moment een huis in Los Angeles en schakelde daar de prominente handelaar voor in. Op Instagram postte Ehrich een foto vanuit een hotelkamer. Ook heeft hij beveiligers ingehuurd.

Makelaar draait door na afwijzing
Tijdens hun huizenjacht kreeg de man echter gevoelens voor Enrich en benaderde hij hem op een agressieve manier voor seks. Enrich wees de makelaar logischerwijs de deur, maar die afwijzing viel behoorlijk verkeerd. De makelaar werd woedend en bedreigde de acteur later zelfs met een pistool, al weet TMZ te melden dat het om een luchtbuks gaat. De politie is inmiddels ingeschakeld.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

tariegb

Avatar

Op Instagram postte Ehrich een foto vanuit een hotelkamer.

ok thnx, ik ga zelf wel op zoek, altijd half nieuws hier, 'nieuws' tis meer slecht vertalen met je vinger in je neus

rainking

Avatar

It's free real ass-tate, Max.

pmw84

Avatar

Soms is het goed om geen google translate te gebruiken met al die fouten dat soms in jullie zinnen staat

Scheerzeep

Avatar

@pmw84

Kun je "al die fouten 'dat' soms in jullie zin staan" even concreet maken? Dan leren we er misschien nog iets van. Alvast bedankt! :-)

Goov25

Avatar

"met al die fouten dat soms in jullie zinnen staat'

Hahaha

nieuwslaatste nieuws

meest populair