Algemeen

Bijzonder rare filmposters 'The Predator'!

Raaarrrrrrr!!!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 18:18 in Algemeen
Afgelopen maand verscheen The Predator, de vierde film in de franchise. Met een fors productiebudget van $88 miljoen en een erg mager ontvangst (33 procent op Rotten Tomatoes) moest de film van regisseur Shane Black (The Nice Guys, Iron Man 3) wel erg goed aftrappen aan de wereldwijde bioscoopkassa's, om zo uiteindelijk nog financieel succesvol te worden. Die missie lijkt niet geslaagd. Toch is er nog een kans om in ieder geval op papier redelijk te scoren.

De film van 20th Century Fox moet namelijk nog in China verschijnen en debuteert op 26 oktober in de op één na grootste afzetmarkt. Op dit moment staat de score op $125,2 miljoen wereldwijd. Met nog zo'n $75 miljoen uit China kan de film zich een stuk succesvoller noemen.

Maar gaat dat lukken? Een vraag die je zeker kunt stellen na het zien van onderstaande bijzonder afwijkende, en eigenlijk compleet lachwekkende posters. Maar misschien werkt dit juist uitstekend bij het fantasy-liefhebbende publiek in China. De film kan daar in ieder geval door een groter publiek bezocht worden, aangezien de autoriteiten graag de meest harde en controversiële scènes schrapt uit een film.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Deze posters moeten zeker de teenagers aan gaan spreken :-/

donniebrasco

Avatar

Zijn net zo treurig als de films van Shane Black!

Xenolicker

Avatar

Ik heb de film pas 1 keer gezien maar het lijkt ook een beetje een rare film te zijn dus wat dat betreft passen de posters er wel bij. Ik kijk in ieder geval wel uit naar een Blu-ray 3D om 'm wat vaker te bekijken. Er lijkt heel wat brute actie, maffe humor en grappige momenten in de film te zitten. En waarom zou je aandacht schenken aan een site die zichzelf 'Rotte Tomaten' noemt? Lijkt me duidelijk een haatsite. Ga toch lekker op zoek naar verse, rode, rijpe, sappige tomaten!

lamoteg

Avatar

Willen komische kant van deadpool evenaren zeker met promo

Decepticon

Avatar

Jezus, wat is Fox en hun marketing afdeling toch aan het doen man.
Ik snap nog steeds niet dat Fox The Predator zo heeft kunnen en durven te verkloten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair