Algemeen

Eerste poster 'Happy Death Day 2U': tweede Groundhog voor Jessica Rothe?

Vervolg op het succesvolle eerste deel uit 2017.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:35 in Algemeen
Blumhouse Productions en Universal Pictures hebben voorafgaand aan de trailer een eerste poster onthuld voor Happy Death Day 2U, uiteraard het vervolg op de succesvolle PG-13 (12 jaar en ouder) horrorfilm Happy Death Day uit 2017.

In het origineel volgden we de studente Tree Gelbman (Jessica Rothe) die in een soort Groundhog Day-achtig scenario belandt. Ze herbeleeft iedere dag haar laatste levensdag, totdat ze haar moordenaar vindt. In het vervolg zien we hoe de dood haar weer op het spoor komt.

Rothe sprak met Collider en daarin gaf ze aan dat het vervolg niet zozeer een horrorfilm wordt. "Ik zou niet zeggen dat het een horrorfilm is. Het brengt horror, komedie en romkom-drama in een soort van Back to the Future-achtige genrefilm waarin we starten aan het einde van de eerste film. Er worden een hoop dingen uitgelegd die in het eerste deel onbeantwoord blijven."


Happy Death Day 2U is in handen van regisseur Christopher Landon, die ook het origineel regisseerde en titels als Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (2015) en Paranormal Activity: The Marked Ones (2014). Met Valentijnsdag 2019 in de bioscoop!

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pennywise2017

Avatar

Dat is al vrij snel. De poster ziet er wel vet uit, net als de titel

nieuwslaatste nieuws