Algemeen

Marvel Studios schrapt 2020-film; drie kandidaten 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Het zou een vrouwelijke regisseur moeten worden.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Gisteren werd duidelijk dat de opnames voor Guardians of the Galaxy Vol. 3 flink zijn uitgesteld door het ontslag van kopman James Gunn. Nu is er het bericht dat Marvel Studios drie kandidaten op het oog heeft om de taak over te nemen. Ook blijkt dat Marvel Studios één van de drie verschijningsdata in 2020 te hebben ingetrokken.

Voor 2020 had Marvel Studios drie nog niet onthulde films gepland staan voor 1 mei, 31 juli en 6 november. Nu blijkt dat op 31 juli 2020 niet langer een film zal verschijnen.

Volgens Super Bro Movies zouden de regisseurs Dee Rees (Mudbound), Michelle McLaren (Game of Thrones) en S.J. Clarkson (Star Trek 4) in beeld zijn om in de verlaten stoel van Gunn plaats te nemen. Een gelukje is dat de regisseur die de job accepteert al een script heeft, namelijk het reeds afgeronde script van Gunn.

Naar verluidt zouden de opnames met zo'n twee jaar zijn uitgesteld, tot februari 2021. De film zou eigenlijk al in 2020 moeten verschijnen en lijkt nu in 2022 het daglicht te gaan zien.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Scheerzeep

Avatar

Ik zou Karen Gillan wel willen zien in de regiestoel. Óf Nicole Perlman (co-schrijfster eerste film en 'Captain Marvel'). We zullen het nooit weten, maar ik ben er nog steeds van overtuigd dat zij degene is geweest die de juiste balans had gevonden voor 'Vol. 1'.

Ja, ik ben een groot fan van Gunn. Ja, 'Guardians of the Galaxy Vol. 2' was een goede film met heel veel pluspunten. Maar ik vond de film niet helemaal in de balans. En dan heb ik het voornamelijk over de humor.

Ereptile

Avatar

GotG vol. 1 vond ik ook vele malen beter dan GotG vol. 2. De humor is wel 1 van de grootste redenen geweest dat ik die film minder vond.

Ik had verwacht dat Taika Watiti (of zoiets toch?) het zou overnemen. Zijn Thor :Ragnarok was meer een GotG film dan GotG vol. 2...

timdekw

Avatar

Ik ben het helemaal eens met wat jullie zeggen over de uit balans zijnde tweede GotG film. De humor was te dominant, waardoor er weinig sprake was van spanning of emotie. Alsnog een vermakelijke film. Wat Thor: Ragnarok betreft denk ik daar precies hetzelfde over. Ook die bevatte veel te veel humor en daardoor te weinig gevoel van dreiging. Wel een visueel prachtige film om te zien, maar wat mij betreft de minste van de drie Thor films.
Wel goed om te zien dat Marvel er ruim de tijd voor neemt om GotG 3 in goede banen te leiden.

Mothercopper

Avatar

GotG 1 was een heerlijke film. De humor was verfrissend. Met deel 2 heeft men iets te hard geprobeerd om deel 1 te overtreffen en daardoor qua humor te geforceerd. En wat betreft Thor 3, geweldig. Oké de antagonist was niet sterk en allerminst angstaanjagend, maar de humor was perfect.

Guyon2002

Avatar

Voeg Star Lord, Rocket en Nebula gewoon toe aan bestaande teams en schrap GOTG3.

ridjieddo

Avatar

Vond deel 2 prima en heb me alleen gestoord aan Drax qua humor, ik snap dat uit balans dus niet. Verder was er genoeg ruimte voor emotie en drama - dat hele verhaal rond Rocket en Mary Poppins bleek totaal onverwachts toch het hart te zijn van de film.

Civilian Supreme

Avatar

Gotg 2 was gewoon een prima verlengstuk van deel 1, enige verschil was dat het niet meer zo verfrissend was als met het 1e deel.
Waarom maken ze er ondertussen niet 1 met dat andere team?

nieuwslaatste nieuws

meest populair