Algemeen

Vince Vaughn en Liam Hemsworth sluiten drugsdeals in 'Arkansas'

In het regiedebuut van Clark Duke, die zelf ook een rol vervult.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 12:07 in Algemeen
Vince Vaughn gaat van zijn rol als corrupte smeris in Dragged Across Concrete naar drugsbaas in het misdaaddrama Arkansas. Dat meldt Variety. De film wordt het regiedebuut van Clark Duke (Kick-Ass, Hot Tub Time Machine). Overigens is de laatstgenoemde ook verantwoordelijk voor het script en voert hij zelf één van de hoofdrollen uit. Vaughn is niet de enige die Duke heeft weten te strikken: ook Liam Hemsworth treedt op.

Zij tweeën worden drugskoeriers die voor de Dixie Mafia in het zuiden van de Verenigde Staten werken. Hun plek is helemaal onderaan de ladder en ze volgen zonder gezeur de bevelen op van hun baas (Vaughn), een drugsbaron die in de Amerikaanse staat Arkansas verblijft. De drugskoeriers hebben hem nog nooit ontmoet, maar daar komt vermoedelijk verandering in wanneer een drugsdeal helemaal verkeerd verloopt en de gevolgen dodelijk kunnen zijn.

De opnames van Arkansas zijn deze week al begonnen in Alabama. Storyboard Media (Freaks) produceert de film die gefinancierd is door Media Finance Capital. Aan het eind van de maand zullen de producenten op zoek gaan naar distributeurs. Vaughn's Dragged Across Concrete komt eind februari uit. In dezelfde maand kunnen liefhebbers van Hemsworth de acteur zien in de romkom Isn't It Romantic. Wegens het stopzetten van I'm Dying Up Here heeft Duke tijd voor zijn regiedebuut. In de tv-serie speelde hij één van de hoofdrollen.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair