Dragged Across Concrete (2018)

Those Who Can't Earn A Living Must Find Another Way To Provide.

Het goede nieuws: Mel Gibson kan het nog. Het slechte nieuws: grapje, dat is er niet. Deze film rockt.
play

6,7 details

  • 159 Min
  • Actie
  • Misdaad
  • Drama
  • Thriller
  • Verenigde Staten
  • Canada
159 Min Verenigde Staten

Het verhaal draait om twee agenten, een oudere (Gibson) en zijn levendige, jongere collega (Vaughn). Ze worden geschorst nadat een video uitkomt waarop de twee hardhandig te werk gaan en de media hen zwartmaakt. Met weinig keuzes en geld op zak kunnen ze niets anders doen dan zich als verbitterde krijgers in de criminele onderwereld storten, om ervoor te zorgen dat ze krijgen wat hen toebehoort. Al snel belandt het tweetal in een sombere situatie, waar ze als een vis op het droge spartelen.

Regie
S. Craig Zahler
Cast
Mel Gibson, Vince Vaughn, Don Johnson, Thomas Kretschmann, Udo Kier, Laurie Holden, Jennifer Carpenter, Michael Jai White, Fred Melamed, Tory Kittles, Matthew MacCaull, Primo Allon, Jordyn Ashley Olson, Myles Truitt, Justine Warrington.
Budget
$ 15.000.000
Release
03.09.2018
Release NL
02.05.2019

Filmtotaal Recensie

Regie: S. Craig Zahler | Cast: Mel Gibson (Brett Ridgeman), Vince Vaughn (Anthony Lurasetti), Tory Kittles (Henry Johns), Michael Jay White (Biscuit), Thomas Kretschmann (Lorentz Vogelmann), Jennifer Carpenter (Kelly Summer), Laurie Holden (Melanie Ridgeman), Don Johnson (Chief Lt. Calvert), Udo Kier (Friedrich) e.a. | Speelduur: 159 minuten | Jaar: 2019

Handen worden aan gort geschoten en niemand is veilig. Wie na het lezen daarvan niet afhaakt, kan flink genieten van Dragged Across Concrete, de derde lange speelfilm in het steeds bijzonderder wordende oeuvre van regisseur S. Craig Zahler. Met Bone Tomahawk reeg hij op rauwe wijze de western aan het horrorgenre. In Brawl at Cell Block 99 toonde hij hoe bruut een kaalgeschoren Vince Vaughn kan zijn. En nu geeft hij ons een oude, verbeten Mel Gibson. Met een snor, een vuile bakkes en heel veel opgekropte woede.

Brett is een bittere oude rot in het politievak. Nadat smartphonebeelden van een iets te hardhandige arrestatie naar het tv-nieuws zijn gelekt, worden hij en zijn partner Anthony geschorst. Dat kunnen zij zich niet veroorloven. Het tweetal smeedt een plan om een crimineel te beroven: de Duitse drugsdealer Vogelmann, die met een kleine ploeg een bankroof heeft gepland. Al vroeg in de uitvoering loopt alles uit de hand. Het culmineert in een zeer spannende confrontatie op een parkeerplaats waar nieuwe onaangename verrassingen zich opstapelen.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

Dragged Across Concrete Nieuwsberichten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Dragged Across Concrete

acties