Drie nieuwe namen toegevoegd aan 'Dragged Across Concrete'

Drie nieuwe namen toegevoegd aan 'Dragged Across Concrete'

Nieuw misdaaddrama van 'Bone Tomahawk'-regisseur S. Craig Zahler.

De cast van Dragged Across Concrete is groter geworden nu de opnames van start zijn gegaan in Vancouver, Canada. We wisten al dat Mel Gibson en Vince Vaughn de twee belangrijkste rollen vervullen in de derde film van Bone Tomahawk-regisseur S. Craig Zahler. Nu is door The Hollywood Reporter bekendgemaakt dat Jennifer Carpenter (tv-serie Dexter), Laurie Holden (tv-serie The Walking Dead) en Tory Kittles (tv-series True Detective en Colony) ook verschijnen.

Misdaaddrama Dragged Across Concrete volgt twee politieagenten - een oudere (Gibson) en een driftige, jongere (Vaughn). Het tweetal wordt geschorst wanneer een video uitkomt waarop ze machtsmisbruik toepassen. Krap bij kas en zonder opties storten de verbitterde krijgers zich in de criminele onderwereld, waar ze proberen te bemachtigen wat hen toebehoort. In plaats daarvan treffen ze heel iets anders aan in de schaduwen.

Volgens THR speelt Kittles een onlangs uit de gevangenis vrijgelaten man die het juiste tracht te doen voor zijn moeder en broertje, maar problemen krijgt met een grote, Russische drugssmokkelaar. Over de personages van Carpenter en Holden is niets vrijgegeven.

S. Craig Zahler regisseert naar een scenario dat hijzelf samengesteld heeft. Zijn tweede film - gevangenisdrama Brawl in Cell Block 99 met eveneens Vaughn en Carpenter - verkeert momenteel in de postproductie. Het is nog een mysterie wanneer beide titels uitkomen. Vermoedelijk verschijnt Dragged Across Concrete ergens volgend jaar.



NieuwsFilm

meest populair