Celebrity

Bella Thorne werd een lelijk mormel genoemd door hoge netwerkbazen

En dat zelfs op een volle filmset!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 11:42 in Celebrity
Hollywoodactrice Bella Thorne (Midnight Sun, The Death and Life of John F. Donovan) heeft in haar uitgebreide interview met The Los Angeles Times een boekje opengedaan over haar negatieve ervaringen op de set van de televisieserie Famous in Love. Thorne werd naar eigen zeggen 'lelijk' en 'dik' genoemd door de netwerkbazen van Freeform.

Thorne vertelt in het artikel in The Los Angeles Times dat ze meermaals werd gekleineerd door de producenten van Freeform tijdens de productie van de serie. "Je kunt niet een meisje, een jong meisje, lelijk en dik noemen, want zulke beledigende uitspraken hakken er behoorlijk in", zegt Thorne in het interview. Thorne had dus niet bepaald een prettige tijd op de set.

Steun van collega's
De voormalig Disney-actrice wilde niet vertellen wie haar heeft beledigd, maar bevestigde wel dat het mensen van Freeform waren. "Ze maakte me belachelijk in e-mails en zelfs een keer voor iedereens neus op de set", vertelt Thorne. Gelukkig vond ze steun in haar collega's. "Achteraf kreeg ik allemaal berichtjes van mensen die het zo erg voor me vonden".

Serie gecanceld
Het netwerk beschouwde haar naar verluidt als 'oncontroleerbaar' en 'gek' en bestempelde haar als een 'diva', omdat de studiobazen bang waren dat ze haar mond open zou trekken. In mei dit jaar werd de laatste aflevering van Famous in Love uitgezonden. De serie werd gecanceld na twee seizoenen. Of deze spanningen ook iets met dat besluit te maken hebben, is niet bekend.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Je kan veel over Bella Thorne zeggen maar niet dat ze lelijk is. Een pracht exemplaar.

GreenHornet

Avatar

Studiobazen zullen wel dik zijn en liever met kleine jongetjes spelen.

Sunspot

Avatar

Kende haar niet, even gegoogled, ziet er goed uit

Goov25

Avatar

Leuk ook, die berichtjes van collega's ACHTERAF. Niet op het moment zelf natuurlijk.

Marklar

Avatar

@goov
tja zo gaat dat in de echte (bedrijfswereld). Iedereen lult over de bazen maar niemand durft ze iets recht in het gezicht te zeggen want (vaak terecht) bang voor baan en financiën.

nieuwslaatste nieuws

meest populair