Algemeen

'Ant-Man and the Wasp' tweede stap in trilogie

Peyton Reed heeft een specifiek idee.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 10:20 in Algemeen
Ant-Man and the Wasp komt over pakweg een maand uit op thuismedia. Ondanks dat we ons dus pas net na de release bevinden, is regisseur Peyton Reed al druk bezig met een derde film. Dat vertelde hij tijdens een interview met de site SlashFilm. Reed blijkt vanaf het moment dat hij Ant-Man mocht maken een idee te hebben voor een volwaardige trilogie.

" Ik heb persoonlijk een trilogie voor ze in gedachten", aldus Reed. "Een aantal van die ideeën deel ik met Marvel, anderen niet. Maar uiteindelijk waren een aantal van de personages die we in de tweede film lieten zien onderdeel van de plannen die ik had." Kortom: waar Reed een bepaald idee heeft, heeft Marvel dus een iets ander idee voor Scott Lang (Paul Rudd) en Hope van Dyne (Evangeline Lilly).

Geinig aan het interview is overigens ook het verhaal van Reed over de vele notities en aantekeningen die hij van Marvel-baas Kevin Feige ontving. Hoe zo'n aantekening eruit ziet? "Ik zou zeggen dat ze in veel vormen komen. Maar de aantekeningen zijn altijd heel slim. Of je het er nou mee eens bent of niet, het zijn wel intelligente notities. Ze komen van iemand die duidelijk wil voorkomen in herhaling te vallen, die het publiek wil entertainen en blijven verrassen."

Er wordt veelvuldig ingegaan op de kleinste details. "Wat als we door willen gaan met de band van Scott en Cassie", gaf Reed als voorbeeld. "En dus droppen we vast wat hints dat ze echt haar vaders dochter is. Dat soort dingen. Maar het kan ook gaan om de backend van de boel, zoals wanneer we van scène wisselen, of grappen werken of niet en de conceptuele zaken."

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Daredevil seiz 3 tot nu toe ook weer sterk. Iron Fist seiz 2 afgehaakt, weer bagger.

Master Of Films

Avatar

Iron Fist en Luke Cage schijnt al gecanceld te zijn.

Frietgezicht

Avatar

En terecht. Jessica j mogen ze ook cancellen. Gelukkig komt er wel een 2e Punisher serie.

Master Of Films

Avatar

Ik heb alleen Jessica seizoen 1 gezien. Maar dat heeft meer te maken dat mijn focus ligt op HBO (o.a. Westworld, Sharp Objects, True Detective) dan op Netflix TV series.

keepertje

Avatar

Ik vond Iron fist S2 wel goed. Luke Cage vond ik echt verschrikkelijk net als Jessica Jones. Volgens mij is allen Iron Fist gecanceld.

draganta

Avatar

Keepertje. Nee, Iron Fist en Luke Cage zijn gecanceld. Kijk maar is op serietotaal.

horizon

Avatar

Punisher ben ik na vijf afleveringen afgehaakt. De rest niet eens aan begonnen.

Rutherford

Avatar

Daredevil is gewoon de beste Marvel/Netflix superheldenreeks. De rest is bijwijlen saai. Iron Fist s1 moet zowat het beste slaapmiddel zijn, s2 nooit aan begonnen. The Punisher viel me ook nogal zwaar tegen. Luke Cage s1 vond ik de eerste afleveringen best oke, daarna bergaf, s2 nooit gezien. Jessica Jones s1 vond ik nog cva. S2 nooit gezien, boeit me niet meer. En The Defenders, wat een troep was dat zeg!

Frietgezicht

Avatar

^ Slimme keuzes. Tegenwoordig zijn er zoveel films dat ik nu gewoon kap met kijken als het matig is. Ik hoorde hier en daar dat Iron Fist seiz 2 beter was(hoewel op imdb de afleveringen dezelfde ratings krijgen) maar na 6 afleveringen toch echt genoeg gezien ervan,weer bagger zonder een stijgende lijn.

Wat ze ook fout doen is gewoon veel te veel afleveringen in een seizoen gooien.

Rutherford

Avatar

10 reacties, en geen enkele over Antman and The Wasp. Misschien toch nood aan offtopic topic? Waar men zijn mening kan geven over van alles en nog wat, en evt nieuwtjes. Ik weet dat dit vroeger alleszins bestond. Anyway, het filmtotaal forum wordt toch nauwelijks gebruikt, dus een uitlaatklep is best welkom. Doei!

chefry1983

Avatar

Dan doe ik maar de eerste ontopic reactie.
De antman films zijn zeker niet slecht maar ik zie niet echt een rode draad in de 2 films om als trilogie te dienen

nieuwslaatste nieuws

meest populair