'Ant-Man and the Wasp' tweede stap in trilogie

Peyton Reed heeft een specifiek idee.

Ant-Man and the Wasp komt over pakweg een maand uit op thuismedia. Ondanks dat we ons dus pas net na de release bevinden, is regisseur Peyton Reed al druk bezig met een derde film. Dat vertelde hij tijdens een interview met de site SlashFilm. Reed blijkt vanaf het moment dat hij Ant-Man mocht maken een idee te hebben voor een volwaardige trilogie.

" Ik heb persoonlijk een trilogie voor ze in gedachten", aldus Reed. "Een aantal van die ideeën deel ik met Marvel, anderen niet. Maar uiteindelijk waren een aantal van de personages die we in de tweede film lieten zien onderdeel van de plannen die ik had." Kortom: waar Reed een bepaald idee heeft, heeft Marvel dus een iets ander idee voor Scott Lang (Paul Rudd) en Hope van Dyne (Evangeline Lilly).

Geinig aan het interview is overigens ook het verhaal van Reed over de vele notities en aantekeningen die hij van Marvel-baas Kevin Feige ontving. Hoe zo'n aantekening eruit ziet? "Ik zou zeggen dat ze in veel vormen komen. Maar de aantekeningen zijn altijd heel slim. Of je het er nou mee eens bent of niet, het zijn wel intelligente notities. Ze komen van iemand die duidelijk wil voorkomen in herhaling te vallen, die het publiek wil entertainen en blijven verrassen."

Er wordt veelvuldig ingegaan op de kleinste details. "Wat als we door willen gaan met de band van Scott en Cassie", gaf Reed als voorbeeld. "En dus droppen we vast wat hints dat ze echt haar vaders dochter is. Dat soort dingen. Maar het kan ook gaan om de backend van de boel, zoals wanneer we van scène wisselen, of grappen werken of niet en de conceptuele zaken."

NieuwsFilm

meest populair