Algemeen

Setfoto's 'Joker' tonen voor het eerst Thomas Wayne

Eindelijk een blik op de pa van Bruce Wayne.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd om 06:37 in Algemeen
De roddelsite Just Jared wist de hand te leggen op nieuwe foto's vanaf de set van DC-film Joker. Op die beelden zien we niet alleen hoe Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) onderuit gaat, ook komt de eerste blik op Brett Cullen als Thomas Wayne voorbij. Helaas kunnen we de beelden niet plaatsen, wegens auteursrecht.

Klik hier om de setfoto's van Joker te bekijken.

De film van regisseur Todd Phillips wordt een interessante. Deze vertelt het oorsprongsverhaal van de bekendste Batman-schurk, de Joker en laat zien hoe hij verandert van een ogenschijnlijk gewone man, tot de slechterik uit de comics. Op de setfoto's van Just Jared zien we dat Fleck een papier in handen heeft en dat naar iemand wil brengen. Gerucht gaat dat Fleck in de film een niet-erkend kind van Thomas Wayne is. Zou hij dat willen bewijzen met de foto?

Joker verkent in elk geval het leven van Fleck voordat hij de aartsvijand van Batman werd. Er zal een reeks tragische gebeurtenissen plaatsvinden waardoor hij steeds meer afglijdt tot de bizarre persoon die we later leren kennen. Vanaf 4 oktober 2019 in de bioscoop.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goov25

Avatar

Ik zie van deze film veel te veel foto's verschijnen.. Tijd om 1 en ander te gaan negeren.

nieuwslaatste nieuws

meest populair