'Star Trek'-film met Janeway, Kirk en Picard op komst?

'Star Trek'-film met Janeway, Kirk en Picard op komst?

Het is mogelijk!

Met de terugkeer van Patrick Stewart in een serie rond zijn Star Trek-personage Jean-Luc Picard, is het maar wachten op de volgende legendarische kapitein uit de franchise die terugkeert. Een daarvan is niemand minder dan Kate Mulgrew, die we konden zien als Kathryn Janeway, kapitein van de Voyager.

Onlangs was Mulgrew aanwezig op het Destination Star Trek Birmingham-evenement, waar ze sprak over haar tijd als Janeway in de serie Star Trek: Voyager. Daar vertelde de actrice volgens Syfy dat ze er helemaal klaar voor was om weer in de huid van Janeway te kruipen. Dan zou ze graag een film willen maken samen met William Shatner als James T. Kirk en Stewart als Picard.

Mulgrew was opvallend genoeg een van de weinige kapiteins met een eigen serie, die geen live-action film mocht maken. Dat viel vooral te wijten aan de tegenvallende prestaties van Star Trek: Nemesis, dat tijdelijk een einde aan de franchise maakte. Het succes van revival-serie Star Trek: Discovery en de komst van een vierde film in het rebootuniversum maakt een terugkeer van Mulgrew echter mogelijk.



NieuwsFilm

meest populair