Algemeen

Ray Liotta en Adrien Brody in Charlie Day's maffe regiedebuut 'El Tonto'

Ze voegen zich o.a. bij Jason Sudeikis, John Malkovich en Kate Beckinsale.

door Rik Timmer om 06:00 in Algemeen
De cast van Charlie Day's regiedebuut El Tonto blijft maar groeien. Twee dagen geleden zijn de opnames begonnen en nog net op tijd heeft Day nieuwe namen weten te strikken. Het gaat om het zestal Ray Liotta, Adrien Brody, Ken Jeong, Dean Norris, Edy Ganem en Travis Fimmel. Voor enkele van hen draait het maar om een gastrol. El Tonto bevat namelijk al aardig wat andere namen, zoals Kate Beckinsale en Jason Sudeikis.

Day neemt naast de taak van schrijver en regisseur ook die van hoofdrolspeler voor zijn rekening. Een uitgebreide synopsis is er niet, wel wat we kunnen verwachten. De komiek speelt een stomme, simpele ziel die voor het eerst naar Los Angeles gaat. Eenmaal van de bus gestapt verandert hij met enorme snelheid in een bekendheid. Maar dan begint hij alles te verliezen...

El Tonto wordt omschreven als satire die Hollywood op de hak neemt. Liotta zal een filmproducent spelen, Ganemn de liefde van Day, Jeong een vertegenwoordiger van bekendheden en Norris kruipt in de rol van een studiobaas. Ook kunnen we John Malkovich, Edie Falco en Jillian Bell verwachten. El Tonto wordt samengesteld door meerdere ondernemingen, waaronder Armory Films en Metalworks Pictures. Ergens volgend jaar kunnen we Day's regiedebuut zien.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair