Algemeen

Howard in Spider-Man 3

door FilmTotaal op 19.01.2006 om 10:23 in Algemeen
Actrice Bryce Dallas Howard, vanaf september te zien in M. Night Shyamalans Lady in the Water, is toegevoegd aan de cast van Spider-Man 3. Ze zal in de film van regisseur Sam Raimi de rol van love interest Gwen Stacy spelen, Peter Parkers eerste liefde en eerste vriendin, die in de strips stierf nadat ze door Green Goblin was ontvoerd.

Spider-Man 3 moet in mei 2007 verschijnen, en over het plot van de film is weinig tot niets bekend. Tobey Maguire, Kirsten Dunst en James Franco keren terug in hun oude rollen, Thomas Haden Church zal te zien zijn als Sandman en Topher Grace als Venom.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Thiver

Avatar

Op IMDb staat Grace al vermeld als Venom... :}
Maareh... Bryce is van harte welkom, hoor! :W

SiriuSzzs

Avatar

Iemand "...over het plot van de film is weinig tot niets bekend."


Ik denk dat je net de halve film verklapt hebt door te zeggen dat Gwen Stacy sterft.

Allé vooruit, Venom, Sandman en de Hob goblin, Spidey zal zijn werk hebben...

bullet-time

Avatar

Aaaah!!
wat vet.
Sam Raimi gaat voor nog een meesterwerk!

marco_v

Avatar

Venom? Is dat niet de bad guy uit de serie Mask? :D

El Chivo

Avatar

marco_v "Venom? Is dat niet de bad guy uit de serie Mask? :D"


yeah :D

The Vicious Evil Network of Mayhem

afbeelding

-lekker off-topic-

Geranimous

Avatar

SiriuSzzs "Ik denk dat je net de halve film verklapt hebt door te zeggen dat Gwen Stacy sterft.

Allé vooruit, Venom, Sandman en de Hob goblin, Spidey zal zijn werk hebben..."


The Hobgoblin is niet bevestigd voor Spiderman 3. Bovendien willen ze niet de fout maken die ze bij Batman hebben gemaakt door teveel baddies in 1 film te stoppen.

Ik ben overigens wel superblij met Howard. Dat wordt een topactrice!

Ageell

Avatar

Zal mij benieuwen hoe ze venom gaan brengen, in de film was die zoon van die hoofreporter (ben ze naam ff kwijt, jd ofzo) al naar de ruimte gegaan, en daar was wat mis gegaan.
daar komt dus die alien mee, in strip gaat ie eerst naar peter parker en dan naar eddie brock. tot nu toe hebben ze alles wel goed verteld vind ik.

kijk er naar uit

Mothercopper

Avatar

Ten eerste is het levende pak van Eddie Brockalias Venom een Symbiont die meegebracht is uit het avontuur "Geheime oorlogen". Peter Parker had een nieuw pak nodig en een geavenceerde machine bracht dat pak voort in de vorm van een levend pak. Dat pak wilde zich later hechtten aan Peter. Peter heeft het pak verdreven door onder een luidende kerkklok te gaan staan en middels het voortbrengende geluid de symbiont te doen laten vluchtten. De Symbiont zocht een nieuwe partner en vond dat in de zwaar gefrusteerde Eddie Brock. De Symbiont bracht ook nog op een gegeven moment nakomelingen voort en daarvan is Carnage de bekendste. De zoon van Jonah Jameson is inderdaad de ruimte ingegaan en is teruggekeerd met een ziekte dat hem veranderde in "Wolfman" oftewel een weerwolf. Zo vaak is Spidey deze weerwolf niet tegengekomen en dus niet interessant voor het verhaal.

NieuwsFilm

meest populair