'The Terminator' had bijna een happy end!

'The Terminator' had bijna een happy end!

Gelukkig niet!!!

Het einde van The Terminator uit 1984 was zeker niet in het voordeel van de hoofdpersonages in de film. Kyle Reese, het personage van Michael Biehn, ging namelijk dood toen hij Sarah Connor (Linda Hamilton) verdedigde in een gevecht met de T-800 (Arnold Schwarzenegger). Toch kozen de makers bijna voor een 'happy end'.

Volgens co-schrijver en producent Gale Anne Hurd, wilden bepaalde mensen een vrolijker einde, dus met een gelukkige Kyle en Sarah. Hurd tijdens een Q&A, volgens Slashfilm: "We kregen aantekeningen om de film voor het einde van de film te beëindigen. Zelfs zonder The Terminator als het endoskelet, maar gewoon met een knuffelende Kyle Reese en Sarah Connor."

Dit zou betekenen dat de film zou zijn geëindigd met de explosie waarbij de Arnie's T-800 weggevaagd lijkt. Deze wens werd echter te niet gedeeld door Hurd en regisseur James Cameron. Vooral door de steun van andere gezichten achter de schermen, die geloofden in de plannen, werd het huidige einde gered van het slechte idee van de bobo's.

Begin november 2019 keert Terminator terug met een zesde film, opnieuw met Hamilton en Schwarzenegger.



NieuwsFilm

meest populair