Heropnames 'Shazam!' vallen mee

Heropnames 'Shazam!' vallen mee

Het ziet er goed uit.

Shazam! ondergaat volgende maand twee weken aan heropnames. De superheld van Warner Bros. wordt tot leven gebracht door Zachary Levi en Asher Angel. Laatstgenoemde speelt de jonge knul Billy Batson die superkrachten krijgt en als hij het woord Shazam! roept verandert in een grote superheld. Samen nemen ze het op tegen de kwaadaardige Doctor Sivana (Mark Strong).

De film van regisseur David F. Sandberg belooft een aparte te worden. De trailers lieten namelijk al zien dat de toon lekker licht wordt en dat de film vooral aparte humor krijgt. Zo zagen we dat Shazam een kind blijft, ook als hij zijn krachten heeft. Precies dat is ook uniek aan deze DC-film.

Dat Shazam! maar twee weken aan heropnames zal ondergaan is een mooi teken. Dat wijst erop dat de film voor Warner goed zit en het is een mooi argument om de film toch een kans te geven. Andere DC-films hadden tijdens de opnames te maken met negatieve pers en zouden te maken hebben gehad met forse heropnames en studiobemoeienis. Dat het nu anders gaat, is dus mooi.

Vanaf 5 april 2019 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair