Vijfde 'The Purge' wordt mogelijk 'The Last Purge'

Vijfde 'The Purge' wordt mogelijk 'The Last Purge'

Zou het gebeuren?

In 2013 verscheen The Purge met onder meer Ethan Hawke. De horrorthriller bleek een doorslaand succes en dit jaar bereikte de reeks het hoogtepunt met een vierde film, The First Purge, en een tiendelige tv-serie. Toch lijkt bedenker James DeMonaco de filmreeks te willen afronden.

DeMonaco schreef en regisseerde de eerste drie films en schreef de meest recente prequel. In gesprek met Entertainment Weekly zei DeMonaco dat hij nog één film in zijn hoofd heeft zitten:


"Ik heb deze in mijn hoofd. Ik denk dat ik het script ga schrijven. Ik denk dat het een geweldige manier is om het allemaal af te ronden. We willen het allemaal afronden, denk ik. Toen ik het idee bedacht en het iedereen pitchte, leken ze erg opgewonden. Ik denk dat het een heel cool einde zal zijn!"

De vier reeds verschenen films waren zeker niet de sterkst ontvangen horrorthrillers, maar financieel deden ze het ijzersterk. Gezamenlijk noteerden de Purge-films namelijk bijna 450 miljoen dollar wereldwijd, waarvan bijna $140 miljoen afkomstig is van het laatste deel, The First Purge. Wanneer "The Last Purge" verschijnt is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair