Legendary verfilmt mangareeks 'My Hero Academia'

Legendary verfilmt mangareeks 'My Hero Academia'

Steeds meer manga-franchises worden als live-action film verfilmd. Next up: My Hero Academia!

Legendary Pictures werkt naar verluidt aan een live-action verfilming van de populaire mangareeks My Hero Academia. Het verhaal van de serie speelt zich af in een wereld waarin 80% van de mensen speciale krachten heeft ontwikkeld, die bekend staan als 'quirks'. Een jongen die geen enkele quirk heeft is volledig geobsedeerd door alle helden die wel krachten hebben, maar komt er al snel achter dat niet iedereen zijn quirks voor positieve doeleinden gebruikt.

Na deze ontdekking moet deze jongen zijn leven riskeren om zijn vriend te redden, waardoor hij onbedoeld de aandacht trekt van de grootste held ter wereld. Van de My Hero Academia-manga's werden wereldwijd al meer dan 17 miljoen exemplaren verkocht. Eerder werd de manga al verfilmd als een animatieserie en -film. Alex Garcia en Jay Ashenfelter zullen de live-action verfilming produceren voor Legendary.

Het is nog onbekend wanneer My Hero Academia de bioscopen moet bereiken. Laat hieronder weten wat je ervan vindt dat we een live-action film krijgen van deze populaire Japanse franchise!



NieuwsFilm

meest populair