Regisseur heeft nog bizarder idee voor vervolg 'Mandy'

Regisseur heeft nog bizarder idee voor vervolg 'Mandy'

Wij zien het nu al zitten!

Regisseur Panos Cosmatos heeft een prima plan voor een vervolg op hitfilm Mandy. In die film speelt Nicolas Cage een man wiens vrouw op brute wijze vermoord wordt. Hij besluit op bloedige wijze wraak te nemen op de bizarre cult die haar doodde. De film was de afgelopen weken in een select aantal bioscopen te zien en bleek een succes.

De trippy effecten en het intense spel van Cage krijgen allemaal lof. Geen wonder dus dat de film het op VOD heel goed doet en in sommige Nederlandse bioscopen al weken draait. Nu laat regisseur Cosmatos weten al een idee te hebben voor een vervolg. "Toen ik de film schreef, bedacht ik om mezelf te vermaken een vervolg dat liet zien hoe Red Miller het opnam tegen een stel Nazi's in een platgebombardeerde stad. Ik weet niet of die er ooit komt, maar het is wel een geinig idee, " vindt de regisseur zelf tijdens een interview met IndieWire.

De moordlustige Red Miller lijnrecht tegenover een stel Nazi's zetten klinkt inderdaad als een goed idee voor een vervolg, nadat hij een Satanistische cult de dood injoeg. Toch lijkt het er niet op dat het vervolg er komt, in hetzelfde interview liet Cosmatos namelijk ook weten bezig te zijn met andere projecten.



NieuwsFilm

meest populair