Hugh Jackman staat voor lul in trailer 'The Front Runner'

Dit kan nog wel eens bijzonder lachen worden..!

Bram de Groot 26 oktober 2018 08:23 in Video
Hieronder zie je de tweede trailer voor de film The Front Runner van regisseur Jason Reitman (Tully, Up in the Air). Ook nu maakt hij weer een komedie, dit keer met Hugh Jackman in de hoofdrol als de Amerikaanse senator Gary Hart die in 1988 de Democratische kandidaat was voor het Amerikaanse presidentschap. Check de vermakelijke beelden hieronder!

Lange tijd stond Hart bovenaan in de peilingen tijdens de verkiezingen, maar dat veranderde snel toen hij ervan werd beschuldigd zijn vrouw te bedriegen. Hart wilde het tegendeel bewijzen, maar werd later geconfronteerd met foto's van zijn avonturen in de avonduren.


De zwarte komedie is gebaseerd op het boek 'All the Truth Is Out' uit 2014 van Matt Bai. Naast Jackman zie je in The Front Runner ook rollen van onder meer Vera Farmiga, J.K. Simmons, Kaitlyn Dever, Sara Paxton, Mamoudou Athie, Molly Ephraim, Josh Brener en Mike Judge.

Op vallend is dat The Front Runner op 21 november debuteert in de States en pas vanaf 7 maart in de Nederlandse filmhuizen verschijnt.

NieuwsFilm