Will Smith zat te janken op toilet door zijn vrouw

Will Smith zat te janken op toilet door zijn vrouw

Hij realiseerde zich dat hij getrouwd was met de verkeerde vrouw.



In 1992 trouwde Will Smith (50) met Sheree Fletcher (50). In datzelfde jaar kregen ze ook een zoon. Desondanks had hij destijds ook al een oogje op zijn huidige vrouw Jada Pinkett Smith (47). De twee ontmoetten elkaar tijdens een avondje uit en het was eigenlijk meteen liefde op het eerste gezicht. "Dat moment was echt speciaal, maar ik was nog getrouwd", vertelt Smith in de talkshow. "We hadden overigens geen affaire terwijl hij getrouwd was, laat dat duidelijk zijn", voegt Pinkett Smith nog gauw toe.

Huilend op het toilet
"De volgende dag ging ik uit eten met Sheree en die avond voelde ik een van de meest bizarre emoties die ik ooit heb gehad", vertelt de acteur. "Ik stond op een gegeven moment op van tafel en moest huilen in het toilet. Ik realiseerde me dat ik niet bij de persoon was bij wie ik hoorde te zijn". Toch draaide Smith uiteindelijk de knop om, want hij zou zijn vrouw nooit willen bedriegen met een ander. Pinkett Smith beaamt dat.

Direct een telefoontje
Uiteindelijk liep het huwelijk tussen Smith en Fletcher in 1997 alsnog stuk. Fletcher besloot toen om hun relatie te verbreken. Smith herinnert zich nog hoe hij direct na het ondertekenen van de scheidingspapieren zijn Pinkett Smith opbelde om haar mee op date te vragen. De rest is geschiedenis, want de twee zijn inmiddels alweer twintig jaar getrouwd en hebben twee kinderen op de wereld gebracht. Met Fletcher hebben beide sterren overigens ook een goede band.

NieuwsFilm

meest populair