Mensen staan op het menu in akelige trailer 'The Farm'

Misschien iets voor liefhebbers van The Human Centipede?

Dit is er misschien eentje voor liefhebbers van de Human Centipede-reeks. In de horrorfilm The Farm van schrijver en regisseur Hans Stjernswärd, wordt een jong stel gekidnapt en vervolgens vastgehouden op een boerderij en behandeld als dieren. Deze is niet voor mensen met een zwakke maag, dus denk eerst even goed na voordat je de trailer gaat kijken. Veel succes!


Een jong stel, gespeeld door Nora Yessayan en Alec Gaylord, maakt een tripje met de auto en besluit op een gegeven moment te stoppen bij een wegrestaurant om een hapje te gaan eten. Ze hebben echter geen idee dat hun besluit om een hamburger te gaan eten, afgrijselijke consequenties zal hebben. Ze worden ontvoerd door een stel lokale boeren met vreselijke bedoelingen. Op hun boerderij zijn niet dieren, maar mensen het hoofdgerecht...

De rest van de cast bestaat uit Ken Volok, Rob Tisdale en Kelly Mis. The Farm ging eerder dit jaar in première tijdens het Overlook Film Festival in de States en was later ook te zien tijdens Absurde Seance in Frankrijk. De film draait vanaf 16 november in de reguliere Noord-Amerikaanse bioscopen.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair