Gesprekken over 'Halloween'-sequel begonnen

Gesprekken over 'Halloween'-sequel begonnen

Na een indrukwekkend openingsweekend van 76 miljoen dollar lijkt een vervolg haast onvermijdelijk.

Door de sterke recensies en een zeer indrukwekkend openingsweekend van 76 miljoen dollar (en een tweede weekend van 32 miljoen) in de Verenigde Staten, is het niet erg verrassend dat er nu al wordt gesproken over een vervolg op de nieuwe Halloween. De eerste die hint naar een sequel is co-scenarist Danny McBride. HIj vertelde Deadline het volgende:

"We hebben zeker ideeën over wat we met een volgende deel kunnen doen. We hebben er eerder nog niet veel tijd aan besteed, maar nu zijn we gevraagd om met een concreet idee op de proppen te komen. We proberen momenteel een logische verhaallijn te verzinnen."

Ook hoofdrolspeler Jamie Lee Curtis werd gevraagd naar een mogelijk vervolg. Zei vertelde Empire Australia het volgende:

"Als David Gordon Green me belt over een volgende Halloween, dan ben ik van de partij. Hij heeft deze film zo goed gemaakt, dat ik graag opnieuw met hem zou samenwerken."

Ten slotte heeft ook Jason Blum laten weten (in zijn geval aan The Wrap) dat hij graag een vervolg wil maken. Aldus Blum:

"Het is moeilijk om een geweldige film te maken, maar zoals ik altijd zeg is het belangrijk om een goed eerste deel te maken, voordat je denkt aan een franchise. We willen dolgraag een vervolg maken op Halloween... en ik ben niet de enige die er zo over denkt. De plannen zijn nog niet concreet, maar we gaan het in elk geval proberen."

Halloween draait momenteel in de Nederlandse bioscopen!



NieuwsFilm

meest populair