Wanhopige Dumbledore in eerste clip 'Fantastic Beasts 2'!

Wanhopige Dumbledore in eerste clip 'Fantastic Beasts 2'!

De tovenaar wil graag dat Newt voor 'm aan de slag gaat.

Albus Dumbledore (Jude Law) is wanhopig in deze eerste clip van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Hij roept de hulp van Newt Scamander (Eddie Redmayne) in, en geeft meteen toe dat hij begrijpt dat Newt niet per se wil vechten tegen de machtige duistere tovenaar Grindelwald (Johnny Depp). Toch heeft Newt al eens gewonnen van Grindelwald, en dat is vermoedleijk ook de reden waarom hij op dit verzoek ingaat.


The Crimes of Grindelwald is de tweede van een geplande reeks van vijf films, waarin we zien hoe Dumbledore en Grindelwald het tegen elkaar opneemn. De twee leerden elkaar - zo weten we uit de Potter-franchise - in hun tienerjaren kennen en waren samen op zoek naar de Deathly Hallows. Drie magische objecten die samen hun eigenaar de macht over de dood geven. Dumbledore voelde zich gecharmeerd en aangetrokken tot Grindelwald. Maar uiteindelijk leidde het tot problemen, want zijn zus kwam bij een ruzie tussen de twee om het leven. Dat laatste is de reden waarom Dumbledore uiteindelijk niet zeker is van de directe confrontatie met Grindelwald.

In deze film zien we Newt dus proberen Grindelwald te stoppen. Vanaf 14 november in de bioscoop, vanaf 13 november in de voorpremière.

NieuwsFilm

meest populair