'London Fields' met sexy Amber Heard flopt keihard

'London Fields' met sexy Amber Heard flopt keihard

En Suspiria laat zien hoe groot die flop is!

Afgelopen weekend stond Halloween voor een tweede weekend aan kop van de Noord-Amerikaanse box office top 10. Maar ook buiten die top 10 verschenen twee opvallende films, namelijk het lang uitgestelde London Fields en de horror-remake Suspiria. De eerste blijkt een flop; de tweede een regelrechte topper!

De mysterieuze noir-thriller London Fields van regisseur Mathew Cullen en met Amber Heard debuteerde in 613 Noord-Amerikaanse bioscopen en noteerde daar slechts $160.000. En dat is na Proud American uit 2008 met $96.076 de slechtste opening in 600 bioscopen of meer tot op heden. Door Box Office Mojo wordt een dergelijke verspreiding gezien als een landelijke opening.


En hoe slechts die start van London Fields is, bewijst Suspiria van regisseur Luca Guadagnino en met onder meer Dakota Johnson, Tilda Swinton en Mia Goth. De horrorfilm debuteerde in slechts twee bioscopen en noteerde daar afgelopen weekend maar liefst $179.806. Gemiddeld is dat $89.903 per theater, waar het eerder genoemde London Fields niet verder kwam dan een gemiddelde van $261...


Niet geheel onverwacht heeft London Fields geen Nederlandse verschijningsdatum. Suspiria staat gepland voor 15 november.

NieuwsFilm

meest populair