Woedende ex Sofia Vergara wil huidige huwelijk kapotmaken met embryozaak

Woedende ex Sofia Vergara wil huidige huwelijk kapotmaken met embryozaak

--

Volgens roddelwebsite TMZ heeft Sofia Vergara's ex Nick Loeb slechts één doel met de door hem aangespannen embryozaak: het kapotmaken van haar huidige huwelijk met Hollywoodster Joe Manganiello. Loeb zou gewoonweg uit zijn op wraak en er alles aan doen om te winnen. "Hij blijft boos op Sofia, omdat zij hem destijds heeft gedumpt", vertelt een insider.

Sofia Vergara (46) is in een lange juridische strijd verwikkeld geraakt met haar ex-man Nick Loeb (43) over de twee embryo's die de twee ooit hebben laten invriezen. Zij wil dat de embryo's worden vernietigd, hij wil dat absoluut niet en heeft Vergara daarvoor aangeklaagd. Anonieme bronnen uit kamp Vergara vertellen nu aan roddelwebsite TMZ dat Loeb maar één doel voor ogen heeft en dat is het verpesten van Vergara's nieuwe huwelijk met Joe Manganiello (41).

Boos en plagen
Volgens de insiders is Loeb nog steeds woedend op Vergara omdat zij hun relatie in 2014 verbrak. Loeb en Vergara waren vier jaar lang getrouwd. De bronnen claimen dat Loeb simpelweg geen andere motivatie kan hebben; hij kreeg vorig jaar oktober nog een dochter met een andere vrouw. Loeb zou ver willen gaan om zijn zin te krijgen. Zo is hij onlangs verhuisd naar een andere, pro-leven staat om daar opnieuw een rechtszaak tegen de Modern Family-actrice aan te kunnen spannen.

NieuwsFilm

meest populair