Algemeen

'Creed II' toont Dolph Lundgrens beschadigde Ivan Drago

Gelukkig is zijn zoon Viktor is topvorm!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In Creed uit 2015 verscheen de zoon van het Rocky-personage Apollo Creed op het witte doek. In Creed II zal ook de zoon van Ivan Drago terugkeren. Ook deze oude bokslegende uit de Rocky-films heeft een rol. Dolph Lundgren sprak met Empire over zijn personage.


"Eigenlijk leeft mijn personage al sinds '85 in een levende hel. Hij heeft alles verloren. Het script herintroduceert hem als een behoorlijk beschadigd personage, emotioneel, en iemand die fysiek veel geleden heeft gedurende een taai leven. Ik kan me daar vrij gemakkelijk mee identificeren. Het fysieke deel en het emotionele deel.

Het is een iconisch personage geworden. Mensen citeren hem en hebben T-shirts. Ik wilde niet rotzooien aan dat beeld. Ik zag tot nu toe geen manier hoe het zou werken. Maar het is nu duidelijk doordat ik oud genoeg ben. Het vader-zoon concept is best goed, want ik had een gewelddadige relatie met mijn vader, zoals veel mannen hebben en daardoor starten met een vechtsport."


Hieronder twee nieuwe foto's uit de film, met beide duo's - trainer en trainee!
In Creed II van regisseur Steven Caple Jr. (The Land) speelt Michael B. Jordan (The Fantastic Four) opnieuw Adonis Creed en is Sylvester Stallone weer mentor Rocky Balboa. Het is Florian Munteanu die te zien is als de jonge Drago - Viktor.

Vanaf 10 januari in de Nederlandse bioscoop!7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Wel leuk idee dat zowel oud gedienden Rocky en Ivan Drago als trainers zijn. Dat verwerkt in een spin-off, wat eigenlijk ook Rocky sequels zijn. Wie had het ooit gedacht dat Stallone na 42 jaar nog steeds een iconische filmfiguur speelt.

Goku32

Avatar

Kan niet wachten op nu al een topper van een film. Weet het zeker

lamoteg

Avatar

Ik kijk ook wel uit naar deze film, blijven toch onze actiehelden van onze jeugd die meespelen!

Sunspot

Avatar

Kijk hier zeker naar uit, vooral met Drago erbij.

Hoop dat het eindgevecht weer net zo vet of beter wordt, denk dat het zelfs beter gaat worden dan in Creed.

conspiracy

Avatar

Hoe gaaf zou het zijn als Mr T ook nog eens terugkeert.

GreenHornet

Avatar

de zoon van Mr T in Creed III

nieuwslaatste nieuws

meest populair