Algemeen

Brute staarwedstrijd op coole poster 'Creed II'

Vanaf 10 januari in de bioscoop.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 11:09 in Algemeen
Volgende maand debuteert de zevende Rocky-film Creed II in de States. In Nederland moeten we ruim een maand langer wachten, aangezien de opvolger van Creed uit 2015 hier pas in januari verschijnt. Hieronder zie je een coole nieuwe poster, met daarop de vier belangrijkste personages in de film.

In de achtergrond zie je de staarwedstrijd tussen Sylvester Stallone's Rocky Balboa en Dolph Lundgrens Ivan Drago. Zij zijn de mentoren van de boksers op de voorgrond, met links Michael B. Jordan als Adonis Creed en tegenover hem rechts Florian Munteanu als de jonge Viktor Drago.


Creed II van regisseur Steven Caple Jr. (The Land) vindt de Nederlandse doeken vanaf 10 januari 2019. Hieronder een eerdere tv-trailer!


In Creed II staat Adonis Creed voor zijn grootste uitdaging ooit, terwijl hij moet trainen voor zijn volgende grote wedstrijd. Zijn tegenstander Viktor Drago, zoon van Ivan Drago, is geen onbekende voor zijn familie. Gelukkig wordt Adonis nog steeds bijgestaan door Rocky Balboa en samen ontdekken ze niet alleen dat familie boven alles gaat, maar ook dat je je verleden niet kunt ontvluchten.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dukat

Avatar

Op de poster lijkt iedereen ongeveer even lang, maar Dolph is veel langer dan Stallone en Jordan. Ook is Drago jr. langer dan Jordan (zie bovenste plaatje).

Master Of Films

Avatar

Tja, ze moeten toch elkaar in de ogen kijken. Dan maar op gelijke hoogte ;-)

bestmovieman86

Avatar

als je Creed dan toch tot de Rocky reeks rekent, dan is het de achtste in de reeks

Sunspot

Avatar

Coole foto, heb hier zin in,kom maar op!

nieuwslaatste nieuws

meest populair