Reboot 'Twilight' pas bij nieuwe technologie?

Reboot 'Twilight' pas bij nieuwe technologie?

Kellan Lutz heeft een idee.

Van 2008 tot en met 2012 verschenen er maar liefst vijf films in de Twilight-vijfluik. De films waren niet bij iedereen geliefd, maar in totaal werd er bij een beperkter budget ruim $3,3 miljard opgehaald aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Tijd voor een reboot?

Acteur Kellan Lutz (7 Guardians of the Tomb, Speed Kills) sprak met Screen Rant naar aanleiding van het tienjarige bestaan van het eerste deel. Lutz speelde de rol van Emmett, de geadopteerde broer van Edward Cullen. Hij vindt niet dat er een nieuwe versie zou moeten komen, tenzij nieuwe technologie zijn intreden doet.


"Ik kan me voorstellen dat deze een reboot krijgt. Waarschijnlijk niet snel want de andere films, de CGI, de budgetten, alles was geweldig. Ik weet niet wat er anders zou moeten, behalve dan dat er nieuwe acteurs in zouden zitten. Maar als er nieuwe technologie is, of nieuwe VR-mogelijkheden waarmee fans zich in de film kunnen verplaatsen, dan zou dat een nieuwe ervaring zijn."

Na het verschijnen van de vijf Twilight-films werd er gesproken over een mogelijke spin-off, gebaseerd op het uiteindelijk niet verschenen (deels gelekte) boek 'Midnight Sun' van 'Twilight'-auteur Stephenie Meyer. Hierin zou Robert Pattinson (Edward Cullen) mogelijk terugkeren. Die plannen hangen op dit moment ergens in een limbo.

NieuwsFilm

meest populair