Video

Iedereen heeft zondes in featurette 'Creed II'

Waar komen alle ruzies vandaan?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 06:41 in Video
Er is een nieuwe featurette vrijgegeven rond Creed II. Daarin wordt de spanning tussen Rocky Balboa (Sylvester Stallone), Ivan Drago (Dolph Lundgren), Adonis Creed (Michael B. Jordan) en Viktor Drago (Florian Munteanu) uitgebreid bekeken. De film draait om wraak, maar ook de verantwoordelijkheden die mensen dragen.

De vier mannen hebben een gecompliceerde band met elkaar. Adonis wil wraak op Ivan voor de dood in zijn vader. Die wraak krijgt hij door in de ring te vechten met Viktor. En tegelijk is het feit dat Rocky Ivan in de ring versloeg de oorzaak van diens val in de Sovjet-Unie en een leven dat in essentie verpest is. De woede daarover is wat Ivan door heeft gegeven aan zoon Viktor en die wil dat nu in de ring uiten op Adonis. Kortom: woede alom.

De featurette Sing of Our Fathers gaat in op die spanningen en laat zien waar alles vandaan komt. Het lijkt erop dat wat in de ring aan spanningen bestaat, ook daarbuiten wel eens gevolgen kan hebben. Vanaf 10 januari in de bioscoop.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Adonis wil wraak op Ivan voor de dood in zijn vader.


In zijn vader? Oke..... ;-)

nieuwslaatste nieuws

meest populair