Algemeen

Eerste foto 'Eve' met bloederige Jessica Chastain

Zo zagen we Chastain nog nier eerder.

door Bram de Groot op 02.11.2018 om 10:23 in Algemeen
Voltage Pictures heeft een eerste foto vrijgegeven uit de film Eve. Dit wordt een actiedramafilm van Tate Taylor (The Help, The Girl on the Train) en met actrice Jessica Chastain (Zero Dark Thirty, Interstellar) in de titelrol. En ze krijgt er in de film klaarblijkelijk flink van langs.

In Eve speelt Chastain de rol van Eve, een dodelijke huurmoordenaar die voor een black ops-organisatie werkt en de wereld rondreist om high profile-moordaanslagen te plegen. Wanneer een klus flink verkeerd afloopt, wordt ze gedwongen te vechten voor haar eigen leven...


Chastain staat er in Eve niet alleen voor. Er zijn voor Colin Farrell (The Lobster, Seven Psychopaths), Common (The Hate U Give, Selma), John Malkovich (Deepwater Horizon, In the Line of Fire), Geena Davis (The Accidental Tourist, Thelma and Louise) en Joan Chen (Judge Dredd, Lust Caution).

De film wordt tijdens het recent plaatsvindende American Film Market in Santa Monica, Californië, aangeboden aan geïnteresseerde distributeurs. Een verschijningsdatum is er dus nog niet.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Volgens mij is Jessica Chastain gewoon op haar muil gevallen.

nooffencetaken

Avatar

Off topic: Gladiator 2: Ridley Scott wil vervolg maken op de klassieke film.

BLIJF ER GVD NOU VANAF

Moviemagic

Avatar

Ik zag die foto en ik dacht even dat ze Johnny Depp ook gecast hadden.

NieuwsFilm

meest populair