Algemeen

Tweede 'Hitman's Bodyguard' officieel in de aanslag!

Met dezelfde cast!!

door Bram de Groot om 11:49 in Algemeen
Ryan Reynolds (Deadpool), Samuel L. Jackson (The Avengers) en Salma Hayek (How to Be a Latin Lover) keren officieel terug voor een vervolg op de kaskraker The Hitman's Bodyguard uit 2017. Dit heeft Lionsgate bekendgemaakt.

De titel wordt The Hitman's Wife's Bodyguard en het eerste deel wist verleden jaar een mooie $180 miljoen op te halen aan de wereldwijde bioscoopzalen. In het eerste deel krijgt de beste bodyguard (Reynolds) van de wereld een nieuwe klant: een huurmoordenaar (Jackson) die moet getuigen tegen een dictator (Gary Oldman). Ze moeten hun onderlinge verschillen aan de kant zetten en samen een belangrijke missie ondernemen. De vrouw van het personage van Jackson werd gespeeld door Hayek.

De regie komt opnieuw bij Patrick Hughes (The Expendables 3) te liggen en in het vervolg ontmoeten we opnieuw Reynolds' Michael Bryce. Hij wordt door de personages van Jackson en Hayek ingehuurd om gezamenlijk een missie uit te voeren aan de Amalfitaanse kust in Italië.

De opnames voor The Hitman's Wife's Bodyguard zouden in maart moeten starten.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sander_1107

Avatar

Ik vond de eerste film heel leuk, dus ben wel hyped voor het vervolg. Ik vind alleen de naam van het vervolg een beetje :/

Rob

Avatar

Zeer vermakelijke eerst film, deel 3 wordt dan The hitman's wife's bodyguard's wife's bodyguards.

Spider-fan

Avatar

Ik vond deel 1 verrassend leuk. Er zijn al veel van dit soort films geweest, maar Jackson en Reynolds hebben erg goede chemie samen. Alleen de rol van Hayek stond een beetje los van de rest.
En het was leuk om eens een grote actiefilm te zien die voor een groot deel in Nederland speelt - waarbij de grachtenrace van Amsterdamned een moderne update krijgt.

Sparrow_LW

Avatar

Hmmmm.... ik vond deel 1 tenenkrommend slecht, blijkbaar in tegenstelling tot de reacties hierboven. Was het echt een kaskraker? echt? heb ik dan wel de juiste film gezien?.... of ik had zelf een slechte dag.... ???

Master Of Films

Avatar

Zie het als een tongue in a cheek film mijn beste Sparrow. Plus Hayek maakte gehakt van Nederland (waarschijnlijk nog op een woensdag toen ze tekeer in haar cel).

Spider-fan "- waarbij de grachtenrace van Amsterdamned een moderne update krijgt."
Ware het niet dat de grachtenrace van Amsterdamned in Utrecht was gefilmd. Dit itt The Hitman's Bodyguard waarvan wel op de Amsterdamse grachten werd opgenomen.

Spider-fan

Avatar

Grachtenrace van Amsterdamned is zeker wel in Amsterdam gefilmd, alleen niet alles. Die terrasjes aan het water waar de boten overheen gaan dat is Utrecht, maar voor een groot deel is het wel Amsterdam.

NieuwsFilm

meest populair