Algemeen

'Fantastic Beasts 2' breekt met 'Harry Potter'-tijdlijn; eerste reacties online!

De jonge Professor McGonagall is de boosdoener.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Onlangs werd duidelijk dat actrice Fiona Glascott is gecast als de jonge Professor McGonagall. Ze speelt de rol in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Nu blijkt dat haar aanwezigheid niet zou aansluiten op de tijdlijn van de Harry Potter-franchise.

Volgens Screenrant zou het personage niet in Fantastic Beasts 2 kunnen zitten, aangezien ze in 1927 nog helemaal niet geboren is. Toch is actrice Glascott al 35 jaar oud, dus het mag aangenomen worden dat ze een McGonagall van ongeveer die leeftijd zal spelen.

Vermoedelijk is ze naast Albus Dumbledore (Jude Law) te zien in Hogwarts. McGonagall werd volgens de Harry Potter-kenners geboren in 1935. In de boeken zou ze pas in 1956 starten op Hogwarts.


Uiteraard worden er vaker in het voordeel van een film bepaalde zaken aangepast. En de gemiddelde kijker zal het waarschijnlijk een worst wezen. Uiteraard ligt dit bij de Potter-fans mogelijk iets gevoeliger.

Toch blijkt de laatste groep bijzonder tevreden met de tweede Fantastic Beasts. Dit blijkt uit de eerste reacties die online zijn verschenen. In Nederland debuteert The Crimes of Grindelwald op 14 november.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

meanrat

Avatar

Beetje een creepy obsessed fan, maar hij legt wel goed uit wat het zou kunnen zijn. Professor Anderling is in de Harry Potter franchise in het bezit van dat apparaatje wat tijdreizen mogelijk maakt. Ze heeft het aan Hermelien gegeven zodat ze meerdere lessen tegelijk kon volgen en uiteraard gebruikt Hermelien die ook in de Gevangene van Azkaban. Het zou dus kunnen dat Perkamentus in deze film een grote fout begaat en dat Anderling die komt rechtzetten en/of hem moed komt inpraten voor de strijd die zal losbarsten in de derde film van Fantastic Beasts.

meanrat

Avatar

woops: double post.

Jeroen Pasman

Avatar

Dat apparaatje is "De Tijdverdrijver"

Goku32

Avatar

Enige wat ik hoop is dat deze beter word dan deel 1, want die was niet zo goed

nieuwslaatste nieuws

meest populair