Oscars: Marvel heeft geen vertrouwen in 'Avengers: Infinity War'

Oscars: Marvel heeft geen vertrouwen in 'Avengers: Infinity War'

Zoals verwacht zet de studio volop in op 'Black Panther'!

Marvel gaat opvallend genoeg geen uitgebreide Oscar-campagne voeren voor haar monsterhit Avengers: Infinity War. Disney zendt de film namelijk slechts voor één categorie in. Daarentegen wordt Black Panther wel ontzettend gepromoot.

Dit jaar was Avengers: Infinity War een van de grootste verrassingen in de bioscoop. De film werd met overwegend positieve beoordelingen en een Box Office-opbrengst van boven de twee miljard dollar prima ontvangen. Toch verwacht Marvel niet dat Infinity War enige kans maakt bij de Oscars. De film wordt maar voor één categorie ingezonden.

Geen verrassing
Op de Oscar-campagnepagina van Disney valt te lezen dat de studio met Infinity War alleen een nominatie hoopt te scoren in de categorie 'beste visuele effecten'. Zoals bekend gaat de filmstudio wel een enorme campagne voor Black Panther voeren. Marvel hoopt met die film een beeldje in zestien categorieën te bemachtigen.

Black Panther wordt onder meer ingezonden voor beste film, regie, script en kostuums. De volledige lijst kun je hier bekijken!

NieuwsFilm

meest populair